Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindenre fény derül

2012.11.21

URIEL / Mindenre Fény derül / 2012-11-14

angyal0.jpg

Uriel / 2012. november 14.

Günther Wiechmann közvetítése

Mindenre Fény derül

Itt Uriel, Isten Fénye!

Szeretett lényeim, mennyire örülök előrelépéseiteknek! Folyamatosan növekszik világotok rezgésszintje, mert terv szerint horgonyozzátok le a Fényt. Világos lett és a sötétség egyre távolodik. Minden sötétségben történt dolog napvilágot lát és világosban lehetetlenség tovább folytatni a sötét mesterkedést, ezért létjogosultsága megszűnik. Ez különböző helyeken és különböző szinteken mindenki számára látható. A világból mindenhonnan küldik az emberek tudatuk Fényét a politika, a gazdaság, az ökológia, a vallás sötét mélységeibe.

Szeretett Fényem, légy tudatában, hogy ez is fénymunka.

A fénymunkások száma ugrásszerűen megnövekedett, bár a legtöbbjük soha nem nevezné magát fénymunkásnak [szellemi harcosnak].

Azért emelem ezt most ki, mert nagy különbség van, mely tevékenységek szolgálják még a Fényt vagy melyek igazodnak a Fény szelleméhez.

Nem mindegyik fénymunkásból lesz gyógyító és lehet, hogy egy csöndben munkálkodó iparos vagy irodai alkalmazott lesz az Elsők között, aki a teljes tudatosságot elérik.

Ne ítélkezzetek mások fölött, de segítsetek az árnyak elüldözésében és hozzatok Fényt a sötétségbe. Ha olyan munkád van, amit szívvel lélekkel csinálsz, az helyénvaló. Mindegy hogy sajtot adsz el vagy fákat ültetsz, gyerekeket gondozol vagy ételt készítesz, hidat építesz vagy embereket gyógyítasz, munkád értéke a vállalt feladatod iránt érzett odaadásban mérhető. Aki a munkát presztízshez köti, az az ego csapdájába esik. Az illúzió, hogy kevés munkával a lehető legtöbb pénzt megkeresd és sikeres legyél, az alacsony szintre húzza le a rezgésszintet.

Így az elkövetkező időkben a társadalom sok ’csillogó személyisége’ mélyre zuhan, hogy megtanulja leckéjét. De saját magatok feláldozása, csakis és kizárólag másokért élni, ugyanígy nem vezet célhoz a lelketek felemelkedésében.

Szertett Fényem, csak egy út létezik, ami biztonságban visz el az Új Korba és ez a Szíveden keresztül vezet. Ez az út, az önmegismerés és az önmegvalósítás útja, melyen haladnod kell.

A Mennyek kapui nyitva állnak és eljönnek hozzád a lélekrészeid, akik egy magasabb bölcsességet hoznak magukkal, mert ezek a részek nem a harmadik dimenzióhoz tartoznak. Ezeket a lélekszikrákat lépésről-lépésre gyűjtöd össze és integrálod magadban, ezáltal tágítva tudatodat.

Így teljesedik ki a felemelkedés mindenki számára a saját, egyéni tempójában, teljesen személyre szabott módon.

Szabad akaratod döntő eszköz a saját előbbre jutásodban, akkor is, ha önmagában az akarat sem képes mindent egyedül véghezvinni. Szükséges az odaadás, a bizalom, az elengedés és az elfogadás is. Odaadás a szeretetben, bizalom saját magadban, a régi energiaminták és a félelmek elengedése és az isteni ajándékok és saját multidimenzionális léted elfogadása.

Hogy a teljességet elérd, szükséged van a duális világ mindkét pólusára, ahogyan a múltbeli alkimisták csinálták, össze kell kötnöd, ami elválasztva lett, hogy valami Újat és sugárzóan szépet hozz létre. Egyesítened kell a férfi és a női oldalt, a Fényeset és lelked sötétjét, így teremted ÖNVALÓDAT újjá.

Sok támogatást kapsz ehhez a feladathoz, az angyalok mindenkor a rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek Neked.

A Napotok, a központi Nap és maga az Ősforrás folyamatosan magas rezgésszámú fényenergiát küld a Földre, hogy felgyorsítsák a folyamatot.

Földanya is a megújulás útját járja, pont mint ti, reflektálja a magas rezgésszintet és igyekszik közben megtartani a stabilitást.

Szabadítsd meg magad minden félelemtől, rázd le magadról a régi idők terheit.

Ha megvalósítod a következő lépés a ’belső szabadság’. Megkezdődik a magasabb dimenziókból származó lélekrészeiddel való egyesülés.

Utadhoz teremtettem neked eszközöket is, amiket mindenki használhat.

Ha segítségemet kéred, eljövök hozzád és átalakítom neked azt, amit átadsz nekem [rám bízol].

Ez a Te aktív feladatrészed: felismered és átadod.

Ezután a passzív feladatrészed következik: elengeded, bízol és befogadsz.

Ha lenne még valami, ami tétovázásra késztet az utad folytatásában, ellenőrizd szívedben, mi a jó neked. Ennek az útnak, az öröm útjának kellene lennie, a boldogságé, a szereteté, ezért csak a szíved vezessen téged. Nincs semmilyen felsőbb tekintély, aki előírna Neked bármit is. Légy szkeptikus, ha valaki megmondja neked, mit kell tenned, vagy ha úgy érzed manipulálnak.

Szeretett Fényem, már felismerhető a váltás, örülj neki!

Áldásom kísér ennek az időnek az utolsó heteiben. Bízz a Mindenhatóban, mindenek Forrásának feltétel nélküli szeretetében!

Uriel vagyok

Csatornázta: Günther Wiechmann Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás:www.kristalyhang.wordpress.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.