Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spirituális védelem

2013.09.04

 

 

fenyangyal.jpg

Spirituális Védelem
 
Elgondolkoztál már azon, milyen módon véded magadat, gyermekeidet, a családodat? Védekezünk a természeti erők ellen: ruhát hordunk, cipőt a lábunkra, házat építünk magunknak. Védekezünk más emberekkel szemben. Vajon hányan gondoltak arra, hogy más, nemcsak a fizikai világból érhetnek minket atrocitások, és azok ellen hogyan tudunk védekezni.A lelki védelem kifinomult és láthatatlan. A létezésnek nem a fizikai szintjén van jelen, de nagyon kapcsolódik a fizikai testtel.
 
Nagyon könnyű más emberektől, vagy helyszínekről negatív energiát felvenni azzal, hogy nyitottak, túl nyitottak vagyunk, és esetleg olyan dolgokba avatkozunk bele, amelyekben nem vagyunk igazán járatosak, és így nem is tudjuk a helyzetet az ellenőrzésünk alatt tartani. Megnyílnak a csakráink, a testünk finom energiaközpontjai, és ha nem figyelünk arra, hogy később bezárjuk őket, akkor nyitottak maradunk, bárki és bármi számára. A nyitottságunk érzékenyebbé is tesz bennünket, és fogékonyabbak leszünk a „negatív vibrációkra”.
 
·               Ha fáradtnak, idegesnek, rosszkedvűnek érzed magad, vagy megmagyarázhatatlanul levertnek
·               ha olyan lényeket érzékelsz magad körül, akik rosszat akarnak neked
·               ha az életed nem halad előre, nem sikerül, amit szeretnél, apró balesetek történnek veled, keresztül húzzák a számításaidat
·               ha úgy érzed, hogy nem irányítod az életed, nincs valódi kapcsolatod a testeddel, használják az energiádat
 
Akkor bizony tenned kell magadért!!!
 
Mindenkinek: aki tudatosabban próbál élni, szüksége van olyan egyszerű módszerekre, amit bármikor alkalmazhat, amelyekkel megvédheti magát és elzárhatja magát a környezettől.
Természetes védelmünk az aura. Mindenkinek egyedi az aurája. Meditációval, relaxációval növelhetjük az auránk kiterjedését. Ha naponta legalább kétszer gyakorolsz egy egyszerű vizualizációs gyakorlatot, akkor meg tudod növelni az aurádat.
 
Gondolatainknak óriási ereje van. Amiben hiszünk, azt képesek vagyunk életre kelteni, megteremteni. Épp ezért, ez a legnagyobb védelem számunkra, ha hiszünk önmagunkban. Ha a lelkünk mélyén tudjuk azt, hogy semmi sem okozhat nekünk bántódást, akkor tökéletesen védettek vagyunk minden hatással szemben. Gondolatmezőnk” áteresztőképessége és hitrendszerünk határozza meg, mennyire leszünk kiszolgáltatottak a lelki támadásoknak.
 
Az átok és a lelki támadás képes kikerülni racionális érveinket, és egy ősibb, intuitívabb szinten jut el hozzánk. Alapvetően még külső forrásra sincs szükségünk, mivel a saját félelmeink idézik elő ezeket a következményeket, hiszen, amiben hiszünk, azt megteremtjük.
 
Amikor megerősíted lelki védelmi rendszeredet, vagy alkalmazol valamilyen védelmi technikát, mindig az legyen az első gondolatod, hogy „ meg tudom tenni, elég erős vagyok hozzá”.
A vágyak erőteljes gondolatok, képesek teremteni, és saját élettel rendelkeznek. A szellemek szintén gondolatformák, olyanok, mint egy –egy itt maradt fénykép a lélekről. Amikor valamire nagyon vágyunk, akkor azt a vágyat mentális síkon megteremtjük. A haragos, romboló hatású gondolatok ugyanígy megteremtődnek ezen a szinten.
 
Nem csak azért kell tudatában lenni a gondolatformáinknak, mert akaratlanul is megteremthetjük ezeket és árthatunk általuk, hanem mert sosem lehet tudni, hogy mikor találjuk magunkat szembe velük asztrális utazásaink alkalmával. Gyakran a saját félelmünk teremtményeivel találkozunk.
 
A nevetés és a hitetlenség nagyon jól használható a gondolatformák megszüntetésére.
 
A negatív gondolatokat kristályok segítségével is elterelhetjük, ezért tartsunk a környezetünkben néhány kristályt.
 
Ha a lehető legmagasabb rezgéseket bocsátjuk ki magunkból, akkor az alacsonyabb vibrációk nem hatnak ránk. A különböző rezgéseket eszközként is felhasználhatjuk. A hang is egy rezgésforma, ezért a zene segítségével emelhetjük a vibrációs szintünket. Zenével magasabb tudatállapotba kerülhetünk. A zenét arra is használhatjuk, hogy megváltoztatjuk a hangulatunkat, vagy a körülöttünk lévő légkört.
 
Nagyon erőteljes védelmet nyújt az, ha kapcsolatban vagyunk a belső hangunkkal, amely a megérzésekből fejlődik ki, ezáltal nekik is tudunk segíteni a saját védelmi rendszerük kialakításában.
 
 
 

sziv_fold_1378230888.jpg

Spirituális technikák nem csak kezdőknek 
 
Jó, ha ismersz néhány olyan technikát, amelyek segítségével sikereket érhetsz el például az öngyógyítás vagy a negatív energiák elleni védekezés területén. Összegyűjtöttük a leghatásosabb módszereket.
 
Biztosan neked is vannak rossz napjaid, amikor úgy érzed, hogy mindenki ellened van. Rövid időn belül a múlté lehet ez az érzés, ha megtanulod, hogyan kell védekezni a negatív energiák romboló hatása ellen. Szintén pozitívan hat rád, ha kisebb-nagyobb betegségek esetén gyakorlod az öngyógyítás művészetét, esetleg a kívánságaid teljesítéséhez a felsőbb erők segítségét is igénybe veszed. Ezen technikák megtanulása nem ördöngösség, és bármikor a hasznodra lehetnek a mindennapokban.
 
Légy pozitív a negatívumokkal!
 
Közhelyesen hangzik, de nemcsak a szavaknak, hanem a gondolatoknak is teremtőerejük van. Figyeld meg magad napközben, hogyan viselkedsz a környezeteddel: panaszkodsz, sajnáltatod magad, esetleg kritikus megjegyzéseket teszel a társaidra, vagy másokat hozol kellemetlen helyzetbe? Minden gondolatod, szavad és tetted hosszú ideig veled marad, még akkor is, ha te már régen nem emlékszel a történtekre. Viszont észrevétlenül emelik vagy lehúzzák a rezgésszámodat.
Az alapvetően pozitív beállítottságú embereket valószínűleg nem sokszor látod szomorúnak, hiszen mindig „töltik” magukat, és feltölti őket számtalan pozitív életesemény.
A pesszimistákkal mindez éppen fordítva van, mert hajlamosak átadni magukat a pillanatnyi hangulatuknak. A sok negatívum azonban lehúzza őket, ezek szó szerint beleragadnak az aurájukba. A jó hír, hogy tehetsz ez ellen. Egyrészt pozitív gondolkodással elkerülheted, hogy több rossz dolog tapadjon hozzád, és gyengítse az elektromágneses meződet. Másrészt megtisztíthatod magad, és védekezhetsz a káros hatásokkal szemben.
 
Emelheted a rezgésszámodat meditációval vagy jógával. Ha nincs kedved bonyolult pózokat kipróbálni, használd az öt tibeti jógagyakorlatot. Ezt a technikát reggelente érdemes elvégezni az egészséged megőrzése érdekében. Körülbelül 25 perc az egész, és nem igényel komoly artista-előéletet.
Erősítheted még az aurádat az OM mantrával. Ennek az a lényege, hogy ellazult állapotban néhány másodperces szünetekkel ismételgesd az OM szakrális szótagot, amíg jólesik.
 
Védd magad az energiarablók ellen!
 
Mindenki az éltető energiáért harcol. Mi, emberek általában úgy próbálunk hozzájutni, hogy „elraboljuk” a másiktól. A teljesen passzív módszert alkalmazó „szegény én” úgy rabol, hogy minden mondatában saját magát sajnáltatja. Annyira jól csinálja, hogy a végén tényleg megsajnálod, és csak áramlik felé az energiád. Az aktívabb, zárkózott típus úgy próbál meg energiához jutni, hogy felkelti a kíváncsiságodat, de aztán elzárkózik, és ezzel bűntudatot ébreszt benned, hogy nem szánsz elég időt a megismerésére. Észrevétlenül rávesz arra, hogy minden energiádat felé irányítsd.

Ennél valamivel agresszívabb a vallató, aki folyamatosan kritizál, amivel szintén „figyelmet” rabol a megszeppent áldozatától. A megfélemlítő típus lételeme, hogy szóban, szélsőséges esetben fizikailag is annyira megfélemlítsen, hogy teljesen megadd magad neki. Ezen négy csoport valamelyikébe minden ember besorolható. Ha ráismersz a partnered energiaszerző stílusára, könnyedén ártalmatlanná teheted őt. Ennek a módszernek a másik előnye, hogy miután felismered saját stílusodat, és sikerül túllépned rajta, kapcsolatba kerülhetsz belső energiaforrásoddal, és többé nem kell másoktól „rabolnod” energiát.
Amíg gyakorlod az energiavámpírok elleni védelmi technikát, használj OD-köpenyt. Ennek többféle változata ismert. A legegyszerűbb, ha a fejed fölé képzelsz egy vakítóan fehér energiagömböt, amelynek fehér fényfonalai fentről lefelé teljesen bebábozzák az aurádat. Ha ez megtörtént, a végét pecsételd le a szívcsakrádnál. Ez a módszer hatékony védelmet nyújthat külső támadások esetén, csak ne felejtsd el néha eltávolítani a köpenyt…
 
Hatékony öngyógyítás
 
Biztosan egyre többször hallasz az alternatív gyógyítás kapcsán a holisztikus szemléletről, de talán nem mertél visszakérdezni, hogy az pontosan mit is takar. A mai általános orvoslásnál annyival több, hogy nem ragad meg a testi folyamatok szintjén, hanem az embert mint testi-lelki-szellemi egységet szemléli. A gyógyítók a betegség kiváltó okát keresik és próbálják megszüntetni. Nem csupán a tünetet kezelik, ugyanis tudják, hogy a zavar a tudatban van, de fizikai szinten mutatkozik meg.

Tehát nem kell mást tennünk, mint feloldani a tudattalanunkba száműzött problémát. Ehhez analógiás gondolkodásra lesz szükség. Ennek az egyszerű módszernek a segítségével összekapcsolhatod a tünetedet a problémás életterülettel. Például az asztmás beteg gyakran érzi úgy, hogy nem kap elég levegőt, mintha elszívnák előle, ezért tartalékol belőle… Ha megvizsgálod a beteg környezetét, biztosan találsz olyan szülőt vagy házastársat, aki miatt mindez történik, vagyis aki – képletesen szólva – elszívja a levegőt az asztmás elől. Ezzel a gondolkodásmóddal szinte minden fizikai zavar lefordítható a tünetek nyelvéről a lélek betegségére. A felismerés azonban félsiker, a megoldás pedig nem a különköltözés vagy a válás lesz, hanem a betegség átváltoztatása és a beteg életéből az eddig hiányzó dolgok tudatosítása. Ekkor kezdődik meg a szervezet öngyógyulása, vagyis az öngyógyítás, amelyet több módszerrel is segíthetünk.
 
Például akupresszúrával és mudrával, azaz ujj-jógával, amelyek energetikai szinten hatnak a testre. Számtalan szakirodalom található akár az interneten is, amelyek segítségével energia küldhető a problémás területekre, de azzal sem teszel rosszat magadnak, ha a beteg/sérült terület fölé helyezed a tenyeredet, és „kézrátételes” módszerrel energiát küldesz felé naponta legalább háromszor fél órán keresztül.

A sikeres kezdéshez próbáld ki a jó közérzet mudrát, amely bárhol gyakorolható, és a kezünkön lévő összes energiacsatornát egyszerre érinti, arról nem is beszélve, hogy testileg, lelkileg és szellemileg felfrissít. A gyakorlat egyszerű: érints össze a két tenyered, és kulcsold össze az ujjaidat úgy, hogy azok nyújtva maradjanak. Majd a bal hüvelykujjadat helyezd a jobb fölé. Ezt a pozitúrát körülbelül 10 percig tartsd ki, és naponta háromszor ugyanabban az időben ismételd meg. Fontos, hogy szívmagasságban végezd a gyakorlatot.
 
Kívánságok rendelésre
 
Egy jókívánsággal másokat is pozitívan befolyásolhatsz, de a saját ügyedet is előrelendítheted, ha megfelelően fogalmazod meg és kéred a vágyaid teljesítését. Alapvető elvárás, hogy fel sem merülhet benned a sikertelenség, mert ha egy szikrányit mégis kételkedsz a pozitív végkifejlettben, legalább tudod, hogy kit kell okolni a kudarcért…
Tehát a módszer egyszerű: kívánj valamit, és továbbítsd a megrendelést a felsőbb erőknek! A sikeres embert többek között az különböztetni meg a csődtömegtől, hogy mindig tudja, mit akar. Gondold végig, hogy mire van szükséged! Új kocsira, másik munkahelyre, esetleg azt szeretnéd, hogy jól sikerüljön a vizsgád? Természetesen kisebb kérésekkel kezd a kívánást, és amikor mégsem úgy alakul a dolog, ahogyan eltervezted, ne add fel, mert később ugyanúgy előfordulhat, hogy várat magára a válasz. Ám nagy különbség a korábbiakhoz képest, hogy idővel úgyis teljesül a kívánságod. Kívánj először lifthez közeli parkolóhelyet, majd egy sikeres vizsgát, aztán jöhetnek a nagyobb óhajok is. Fontos, hogy ne használd a nem szót, és jelen időben fogalmazz, illetve tényként kezeld a kívánságodat, mintha már meg is történt volna. Még hatásosabb, ha a komolyabb vágyaidat papírra veted.
 
A megrendelés menete

1.
Döntsd el, hogy mit szeretnél! (Egészen pontosan írd le magadnak, hogy például milyen állást szeretnél – munkakör, fizetés, főnök személye stb.)

2. Fogalmazd meg, hogy mikor teljesüljön! (Valószínűleg csalódni fogsz, ha már másnapra megrendeled, de három vagy hat hónapon belül reális cél lehet. Merj nagyot gondolni, de titkárnőként ne egyből ügyvezető igazgatói pozícióra pályázz…)

3. Ha pontosan körülírható, hogy ki vagy mi hozhat számodra boldogságot, és az időpont is meghatározható, akkor a keresés helyett várd meg, amíg rád talál a kívánságod. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz csalódni…
 
Aschenbrenner Sándor http://www.nlcafe.hu/ezoteria
 
 

hit.jpg

Mindennnapi spirituális védelem
 
Kétségtelenül könnyebb úgy élni az életet, ha mindig tudatában vagyunk annak, hogy sohasem vagyunk egyedül, és mindig számíthatunk segítségre. Ezért azok számára, akik hisznek egy felsőbb dimenzióban, szellemvilágban, Istenben, angyalokban vagy más néven nevezett segítő erőkben, az életben óhatatlanul felbukkanó viszontagságok kevésbé tűnnek fenyegőnek és legyőzhetetlennek. A felmérések is arról tanúskodnak, hogy a vallásos emberek könnyebben viselik az élet megpróbáltatásait.
 
Számos egyszerű módszer és spirituális védelmi technika létezik, amelyet bárki alkalmazhat önmaga, szerettei vagy értékei megvédésére akkor is, ha nem tartja vallásosnak magát. Ahhoz, hogy ezek működjenek számodra, először is tudnod kell, hogy sosem vagy egyedül, és hinned kell abban, hogy ha kérsz, akkor mindig megadatik - legyen szó bármiről. Próbáld ki a következő technikákat, és érezd, mennyivel könnyebbé és örömtelibbé válik így az életed!
 
Fontos lenne, hogy reggelente, mielőtt kilépsz az otthonod védelméből a külvilágba, gondolatban bevond magad egyfajta védőburokkal. Ez segíteni fog abban, hogy a negatív energiák és negatív emberek minél kevésbé tudjanak hatni rád. Az is sokat segít, ha kinyilvánítod magadban: “Csak pozitív energiákra vagyok nyitott.” Ezt a nap folyamán többször is megteheted, különösen a kellemetlen helyzetekben vagy negatív emberek közelében.
 
A lakásodat is megvédheted, ha gondolatban egy óriási ragyogó fehér fénybuborékkal veszed körül, amely arra hivatott, hogy minden ártó szándék számára láthatatlanná váljon. Ezt megteheted esténként, elalvás előtt, és akkor is, amikor az otthonodat magára hagyod.
 
Az Esther és Jerry Hicks könyveiből ismert Abraham azt javasolja, hogy a napunkat osszuk szakaszokra, és minden szakasz kezdetekor nyilvánítsuk ki világosan azt a szándékunkat, hogy mit szeretnénk elérni, hogyan akarjuk érezni magunkat. Például valahányszor autóba ülsz, mondd magadban: “Biztonságban akarom tudni magam ebben az autóban.”Ennek révén máris pozitív gondolatokkal és érzésekkel indulsz neki az útnak, és ezért elkerülöd a túl közeli találkozást az olyan autósokkal, akik negatív érzésekkel és gondolatokkal vannak tele vezetés közben is – egyszerűen azért, mert az ennyire eltérő rezgésszintek sohasem találkozhatnak, ezt pedig nyilván nem fogod bánni…
 
Amikor otthagyod az autódat a parkolóban, gondolatban vond be fehér védőbuborékkal, és képzeld azt, hogy ez megvédi minden veszélytől. Pozitív érzésekkel hagyd ott a kocsidat, mert ha az érzéseid pozitívak, akkor csak jó események érhetnek el hozzád. A nap folyamán is akárhányszor elvégezheted ezt a gyakorlatot, ha szükségesnek érzed. Nemcsak tárgyaknak, de személyeknek is küldhetsz fényt, bárkinek, aki beteg, segítségre szoruló, vagy egyszerűen csak a szeretetedet szeretnéd elküldeni hozzá. Biztos lehetsz abban, hogy eljut hozzá, még ha nem is lesz ennek tudatában. Kísérletekkel igazolták, hogy azok, akikért imádkoznak, sokkal nagyobb arányban, és rövidebb idő alatt gyógyulnak fel akár súlyos betegségekből is!
 
Ha olyan helyre kell menned, ahol rendszerint valóságos negatív energiaáradat zúdul feléd, belépéskor kérj az Égiektől hármas védőpajzsot! (Ezt kérheted másokra vagy bármely értékedre egyaránt.) Képzeld azt, hogy ez az energiapajzs felfog minden “mérgezett nyilat”, amivel megcéloznak téged, s azok egyszerűen leperegnek rólad.
 
Ha a napod során nehéz helyzetbe kerülsz, például döntened kell, vagy nem tudod, hogyan cselekedj, kérj segítséget! Képzeld azt, hogy megszólítod a felső dimenziót, és röviden elmondod nekik, miben kéred a közbenjárásukat vagy a sugallatukat. Kérd azt is, hogy az események mindenki számára a lehető legjobban alakuljanak! Ezután vegyél egy mély levegőt, és igyekezz megnyugodni! Ha képes vagy hinni abban, hogy megkapod a segítséget, és a dolgok valóban a legjobban alakulnak, akkor az úgy is lesz!

vizkristaly.jpg

 
 
 Ételeink sokszor egészségtelen alapanyagokból, egészségtelen eljárásokkal készülnek. A rohanó mindennapokban egyszerűen nincs időnk és lehetőségünk arra, hogy kellően odafigyeljünk az ételeinkre, sokan már annak is örülünk, ha pár falatot be tudunk kapni kávé- vagy ebédszünetünkben. Arra azonban kell hogy legyen néhány pillanatnyi nyugalmunk, hogy evés előtt vegyünk egy mély levegőt (ez azonnal megnyugtat), és gondolatban áldást kérjünk az ételünkre. (Régen asztali áldást mondtak az étkezés megkezdése előtt. Igazán kár, hogy ez a szokás kiment a divatból!) Evés közben pedig ne töprengj a gondjaidon, kapcsolódj ki! Idézz fel szép emlékeket, jó érzéseket, és egyél lassan, nyugodtan!

Ne becsüld le a szavak erejét! A víz (az is, ami az ételben található) képes “elolvasni” a neki mutatott szavakat, sőt képeket, zenéket is. (Masaru Emoto könyveiben sok, erről tanúskodó képet találhatsz.) Tegyél egy próbát, például végezd el a főtt rizses kísérletet, hogy saját szemeddel győződhess meg erről!
 
(Pár éve én is kipróbáltam az Emoto könyvében ismertetett rizses kísérletet. Pár szem főtt rizst tettem egy-egy üvegbe, és a spájz polcára helyeztem őket. Az egyikre ezt írtam: „Szeretlek”, a másikra: „Te ostoba!” A rizsszemek négy nap múlva mindkét üvegben egyformán elkezdtek barnulni. A 8. napon az előbbi még mindig ugyanolyan volt, az utóbbi azonban megpenészedett! A Szeretlek – feliratú üvegben csak a 12. napon jelent meg egy pici penész, a másik addigra már teljesen penészes volt.)
 
Ne feledd: ha a stresszt képes vagy minél jobban kiiktatni a hétköznapjaidból, akkor a lehető legtöbbet tetted az egészséged megőrzéséért, hiszen a betegségek túlnyomórészt a feldolgozatlan stressz következményei!
 

 

fenyessegben.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

6000 KECSKEMÉT LUNKÁNYI JÁNOS UTCA 4

(HOLLÓ IMRE RÓBERT, 2016.03.15 20:06)

KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZ ÉGI SEGíTŐIM SEGITSÉGÉT !!