Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


fénytest 7-12 síkja

2012.05.19


 

fenytest2.jpg

 

A fénytest hetedik síkja


Ezen a síkon lépsz be a fénytest érzelmi fokozatába, és arra összpontosítasz, hogy minél mélyebben megnyisd a szívedet. 
Ha ez megtörténik, akkor érezni fogod a bolygóval való egységet, mintha szerelmes lennél a Földbe: „Megörülök, ha nem ölelhetem meg ezt a fát. Egyszerűen muszáj átölel-nem.”A hetedik síkon játékosság fejlődik ki benned, cselekedeteid kissé gyermekiek lesznek.

Ha érzelmi testedben blokkok vannak, akkor most fognak előjönni. Ha ugyanis elkezded kifejezni nagyságodat és isteni lényedet, akkor mindennek fel kell oldódnia, ami ezt gátolja.

Van, aki élvezi ezt, van aki nem. Attól függ, hogy mentális tested fojtogat-e még. Ha a mentális tested szinkronban van, akkor az elengedés általában gyorsan és könnyedén zajlik le.

Észre fogod venni, hogy érzelmesebb vagy, mint korábban. Ha olvasol sírsz, ha mérges vagy kiabálsz, és ha vidám vagy nevetsz.Kifejezed az eksztázist.

Kifejezel minden érzelmet, ami érzelmi testedben éppen áramlik. Elkezdesz a MOST-ban cselekedni, jobban, mint eddig valaha.

Meglátod, hogy mentális tested a karma játszmában a jövőben a „mi van, ha”-ban él.

Érzelmi tested a múltban él, és a régi élmények aktiválják

Így aztán ritkán élsz a jelenben. A fénytest hetedik síkján elkezded megélni a MOST-ot.

Energiamezőidben már elegendő szinkronitás zajlott le, így egyre hosszabb ideig tudsz a jelenben élni. És ez nagyon jó érzés.

Amikor az érzelmi test ledobja régi mintáit, ez azt is jelentheti, hogy sok emberrel tisztáznod kell a kapcsolatodat, esetleg le is zárni. Mivel a mentális testedből elengedted a realitás régi képeit, most pedig az érzelmi test blokkjait kell.

 Ez azt is jelentheti, hogy másokkal való kapcsolataid nagyon gyorsan változnak.

A hetedik, nyolcadik és kilencedik síkon kapcsolataid olyanná fejlődnek, amit „transzperszonálisnak” nevezünk. Ez azt jelenti, hogy nem a személyes ragaszkodáson alapulnak, hanem szellemed vezet, ha egy bizonyos időben egy bizonyos személlyel együtt kell lenned.

Ez a kapcsolatok egészen új formája.

Ha a fénytest kilencedik síkján vagy, akkor általában így fogsz élni.

Néha hidegnek tűnhetsz másoknak, mivel nem fogsz ragaszkodni, ezért intenzitásod is csökken. „Nem tudlak manipulálni, nem tudlak megkötni.”

Néhány embert ez nagyon bosszant. Ez természetesen a fénytest kialakulásának része: a karmikus kapcsolatok átalakulnak nem karmikussá, azaz a szellemen fognak alapulni.

A fénytest hetedik síkján a szívcsakra még jobban megnyílik, és egy mélyebb funkcióra lesz képes. Sok embernek fog fájdalmat érezni mellkasában, de nagyon valószínű, hogy nem angina pectorisról lesz szó.

Ez a fájdalom nem olyan, mint egy szívrohamé, mivel inkább a test közepén van, és kifelé sugárzik. A szívcsakra kapuja nyílik meg.

Ha meditatív állapotban vagy, és több dimenziós akarsz lenni, akkor csak a saját szíveden keresztül kell menned.

Ezen a bolygón van a szívcsakrának egy membránja, amit az „Éden kapujának” nevezünk.

Mindnyájan ismeritek Ádám és Éva történetét, akiket kiűztek az Édenből.

Egy angyal állt lángoló karddal a kapu előtt, hogy ne tudjanak bemenni.

A szívcsakra membránja ez a kapu, és abban akadályoz meg, hogy több dimenziós legyél.

Ami természetesen azt jelenti, hogy a játszma tovább folyik.

Semmi sem juthat túl az asztrális síkon, ami a fizikai síkon történik, így nem tud kihatni a magasabb síkokra sem. Ez azért lehetséges, mert a szívcsakra egy része be van zárva, így nem élhetsz meg többdimenziós tapasztalatokat.

Ez a membrán most kinyílik minden emberben ezen a bolygón.

A szívcsakra megváltoztatja funkcióját, és egyre mélyebben megnyílik.

A szívcsakrádon keresztül utazhatsz minden dimenzióba, mivel ezek benned léteznek.

A szívcsakra feladata megváltozik, és átveszi más csakráktól a főszerepet.
A csakrákat legtöbbször forgó kúpoknak írják le, amelyek a középpont felé beszűkülnek.

De ezek is megváltoznak. Először gömbformájúak lesznek, és egyszerre fognak minden irányba sugározni.

És ha a szívcsakra átveszi a főszerepet, akkor mindegyik megnyílik, és a csakrák összeolvadnak egy egységes csakrává, egy egyesült energiamezővé.

Ez csodálatos érzés. Fénytested kialakulását azzal tudod, segíteni, hogy elvégzed az egyesült csakrák gyakorlatát. (Lásd a könyv végén.)

A csakrák egyesülésének elősegítésével támogatod az érzelmi, mentális és spirituális testeid összeolvadását is.

A fénytest hetedik síkján a csakrák egy eddig még meg nem tapasztalt egyesülési állapotot fognak átélni.

És ha hirtelen túlélési félelmek, vagy blokkolt érzelmek törnek rád, akkor tudni fogod, hogy ezek a mezőid kiestek az egységből.

A félelmek csak illúziók, annak ellenére, hogy nagyon is reálisnak érezheted.

Nem kell mást tenned, mint egyesítened csakráidat és energiamezőidet, s engedned, hogy eltűnjön a félelem.

A csakrák egyesülése valóban fontos a fénytest szempontjából, mert ez teszi lehetővé a nagy energiamennyiségek kezelését a fizikai testben is, mindenféle károsodás nélkül.

Lesznek pillanatok, amikor megtapasztalod a nagyobbik részedet, és ha nem vagy az egyesült energiameződben, akkor úgy érezheted, mintha 400 Volt feszülne a testedben, bár csak 20 Voltot tudsz elviselni.

Ha alkalmazod az egyesített csakrákat, akkor ez nem fog előfordulni.

Bármilyen energiamezőt el tudsz majd viselni minden síkon.

A fénytest hetedik síkján megnyílik a hipofízis és a tobozmirigy is, és lehet, hogy nyomást fogsz érezni a homlokod mögött, vagy hátul a fejedben.

Amikor a hipofízis a legmagasabb szinten működik, nem fogsz sem öregedni, sem meghalni.

Ezért az emberek a fénytest hetedik síkjától kezdve valóban fiatalnak néznek ki.

Arcod energiája megváltozik, és eltűnnek a ráncok.

A tobozmirigy többdimenziósan dolgozik. Gyakran előfordul egy éles fájdalom fejed felső részében.Többségében hallottatok már a harmadik szemről.

De van egy negyedik is, a fejtetőn. Ennek a feladata a több dimenziós látás.

Pontos helye az a puha hely, amely a legtöbb embernél nem keményedett meg teljesen.
(Valószínűleg a kutacsokról van szó. - a ford.)

Néhány embernek könnyen megnyílik ez a szeme, ha eljön az ideje. Mások érezhetik úgy, hogy megnyílna, de valami akadályba ütközik. Itt az étertest egyik struktúrájáról lehet szó.Ha ez eltávozik, akkor megnyílik a negyedik szem.

Meglehetősen szokatlan tapasztalataid lesznek. Lehet, hogy tudatosan fogod érzékelni magadat más dimenziókban, vagy tudatosan érzed, hogy egyszerre több testben is jelen vagy a bolygókon. Ezt „kísérő körülményeknek” nevezzük. A legtöbb embernek tizenkettő másik teste is van ebben a párhuzamos világban, ezen a bolygón.

És ezek az életek alapvetően mások, mint amit éppen élsz. Tehát tudatosabbá válik a többi testben való életed is. Amikor ez megtörténik, akkor legtöbben azt hiszik, hogy egy előző életükre emlékeznek, ami részben igaz is. Legtöbbször mégis saját magukat tudatosítják ebben a párhuzamos realitásban.

Sokan inkarnálódtak közületek bálna vagy delfintestbe.

Lehet, hogy olyan látomásod van, hogy vízben vagy, vagy áramlást érzel a testedben, vagy a tested körül, amit egyébként emberi formádban nem érezhetnél.

A delfinek és a bálnák természetesen más, egyéni lelkek, de ők is a fényt közvetítik.

Ők a bolygó csoportszellem-rácsát testesítik meg. A fénytest hetedik síkján a legtöbb lény általában a negyedik dimenziós tudattal cselekszik.

„Nemcsak, hogy felemelkedem, hanem még meggyógyítom a bolygót és ezeket a kis butákat is.
Mindenkit a fénybe emelek, és megmentelek saját magatoktól, a karmátoktól és a sötét hatalmak-
tól!”

A fénytest hetedik síkján lévő embereknek gyakran van gyógyítói vagy ébresztői identitásuk, vagy úgy érzik, hogy meg tudják menteni magukat, vagy a bolygót.

Ők tulajdonképpen cselekvő, karmikus monádok.

Eltart egy darabig, amíg rájössz, hogy számos részed még mindig dualitásban él: feltételezned kell tehát, hogy a bolygó, vagy az emberek betegek, hogy meg tudd gyógyítani őket. Vagy azt feltételezed, hogy elvesztek, hogy meg tudd őket menteni, vagy azt, hogy nem tudatosak, hogy fel tudd ébreszteni a tudatukat.

A hetedik síkon fejlődik ki benned az a tudás, hogy minden lény, hatalmas, több dimenziós mester. Lehetnek az Istent, vagy a korlátokat kutató mesterek. De minden esetben mesterek.  Minden személy pontosan azt teszi, amit tenni kíván.

Egy olyan embernek, aki egész életében mindenkit támogatott és védett maga körül, ez a tudás felszabadító hatású lehet. Ennek a felismerésnek a birtokában hirtelen meg tudják engedni másoknak, hogy éljék a saját életüket.

Ez az a szakasz, ahol a legtöbb lény hihetetlen spirituális jelentőséget tulajdonít magának, vagy spirituális büszkeséget fejleszt ki magában.

A fizikai testben mély szégyenérzetbe és bűntudatba foglalva vannak az Istentől való teljes elszakadás realitásának képei.

Ha az emberek megsejtik, hogy kik is valójában a többdimenziós síkokon, anélkül, hogy ezt integrálnák fizikai testükbe, meg fogják próbálni letagadni a realitásnak ezeket a képeit.

Megpróbálják a „helyes” spirituális dolgokat mondani, „helyesen” táplálkozni, s közben elnyomják magukban vagy másokban azokat a képeket, amelyek nem felelnek meg ennek az elképzelésüknek.

 A mentális test megszokta, hogy formákat és szabályokat kell betartania, és nagyon keresi azt a formát, amellyel a szellemet követheti.

 
A spirituális gőg a mentális test védekezési reakciója a fizikai testben elraktározódott szégyen és
méltatlanság érzésével szemben.

„Én spirituálisan fejlettebb vagyok, (mint te)."

"Én egyike vagyok a 144 000 kiválasztottnak (de te nem)."

"Jövő vasárnap megvilágosodom (te pedig nem)."

"Én a mennyországba jutok (de te nem).”

A spirituális gőg természetéből adódóan, kizár másokat.

Azok, akik spirituálisan nagyra tartják magukat, gyakran a teljes kimerültségig megpróbálják
„megtéríteni” az embereket.

Csak a „legjobbat”, a „legemelkedettebbet” és a „legfejlettebbet” akarják elfogadni.

Egy ilyen személy egy, az övétől eltérő véleményt, vagy értelmezést, amit nem ért, gyakran mesteri mivolta elleni támadásnak fog fel és ezt zsémbeskedő elégedetlenséggel és bűntudatkeltéssel fejezi ki:

-„Nekem volt ez a csodás látomásom, és ha rám hallgatnál, akkor végre tudnám hajtani isteni megbízatásomat."

-"Csakis a te hibád, hogy én nem élhetem meg a Paradicsomot már ezen a földön.”

-„Hiányosságod tudata blokkolja az isteni áramlatot."

-"Csak a te hibád, hogy nem tudlak meggyógyítani.”

-„Miért teremtetted ezt magadnak?"

-"(Tagadd le, ami valójában történik, hogy nyugodt lehessen a lelkiismeretem. Tehát csak magadat okolhatod mindenért.)”
A spirituális gőg és beképzeltség az ego erős védelmi reakciói.

Amikor a szellem egyre jobban kinyilvánítja isteni és több dimenziós mesteri lényedet, akkor mentális és spirituális testeid ezt személyes valóságként akarják átölelni, és ragaszkodnak hozzá.

A fizikai test alig veszi figyelembe a leleplezést, vagy nem hisz benne.

A hetedik, nyolcadik vagy kilencedik síkon mindenki belekerül egy időre ebbe a védekezési reakcióba.

A fénytest hetedik síkján sokan a mániás depresszió mintájába esnek.

Egyszer azt mondják: „Isteni, több dimenziós lény vagyok!”, és a következő percben pedig kicsinységüket nyilvánítják ki: „Nekem semmi sem sikerül!”

És a több dimenziós egység, valamint a fizikai testben még elraktározott elszakadtság érzése között ingáznak.

Az a paradoxon, hogy egyrészről hatalmasak vagyunk, másrészről pedig korlátozott fizikai testünk van, nem más, mint egy csoda.

A két szélsőség közötti ingázás kísérlet a paradoxon feloldására.

Ez így nem működik! Engedd, hogy egyszerre lehess mindkettő!

A hetedik sík vége felé, de legkésőbb a kilencedik síkon az emberek elkezdik megérteni ezt a folyamatot, és a paradoxon középpontjában eksztázisnak élik meg az életet.

Elkezdted követni a szellemet.A hetedik síkon érezni fogod, hogy behozod a lemaradást.

Elkezdesz a mindennapi életben szellemedből cselekedni. Meg fogod állapítani, hogy a túlélési félelmek jönnek-mennek.  Vannak napjaid, amikor gyermeki vagy, és minden jól megy, és vannak olyan napjaid is, amikor beleragadsz a túlélési félelmek mocsarába.

Úgy érzed, mintha két éned lenne. Mialatt ezt a fénytesti síkot éled, meg fogod állapítani, hogy életedből kihullik a dualitás, és egyre többször éled meg az eksztázist.

És azt is látni fogod, hogy tudsz működni ebben az állapotban is.  A mentális test egyik legnagyobb félelme ebben az átmenetben: „Ha több dimenziós lény leszek,
akkor nem fogok tudni működni a fizikai síkon”.

Érzed, hogy egyre hosszabb ideig vagy tudatában önmagadnak más dimenziókban és más testekben ezen a bolygón.

Ez rendben is van. Jól tudsz működni ebben az állapotban, csak egy kis gyakorlás kell hozzá.

Egyre inkább aktív leszel. Érzékelési képességed megváltozik, és meditációban más dimenziókban is érzékeled magadat.

Lehet, hogy más testekben is megtapasztalod magadat ezen a bolygón.

Lehet, hogy lesznek olyan pillanatok, amikor annyira a MOST-ban vagy, hogy egyszerre vagy minden MOST-ban, és a szimultán időben tartózkodsz.

Nagyon izgalmas, ha ez megtörténik, mivel ezáltal tudatába kerülsz mindannak a lehetőségnek, amit teszel. Látod, ahogy ezek az erővonalak kifutnak belőled

Tudatosabbá válik benned másokkal való kapcsolatod, és világossá válik, milyen mély kapcsolatban vagy minden pillanatban a szellemmel.

Többször tapasztaltuk már azt az uralkodó érzést a hetedik síkon, hogy: „holnap felemelkedem,
és elmegyek innen”.

Már összekapcsolódtál több, felemelkedett részeddel, a jövőbeni önvalód részeivel.

Ez segít a könnyebb előrejutásban.

Ránézel minden dologra az életedben, és rájössz, hogy mi fontos igazán: „mivel hamarosan úgyis elmegyek innen, azt csinálhatom, amit akarok. Még örülhetek is neki. Még azt is tehetem, amit a szívem akar.”

Megtanulod, hogy mit akar a szíved, és mit szeretnél igazából tenni.

Amikor belépsz a fénytest nyolcadik síkjára, akkor meg fogod érteni, hogy mindez közvetlen kapcsolatban áll isteni feladatoddal ezen a bolygón, és te is a terv része vagy.

A nyolcadik síkon tudatosodik benned: „Csak egy kis időre vagyok itt, és még nagy út áll előttem”.

Mélyebben fogod megérteni a szolgálatot és a feladatot, és mindent meg akarsz majd tenni, hogy a fénybe segítsd ezt a bolygót.  

A fénytest nyolcadik síkja   

Az eddig borsó nagyságú hipofízis és tobozmirigy megnövekszik ezen a síkon, és megváltozik formájuk is. Növekedésük közben időnként nyomást érezhetsz a fejedben.

Ha fáj a fejed, akkor gondolj arra, hogy a magasabb dimenziókban lévő éned, aki ezt a folyamatot segíti, nem érez fájdalmat.

Mondd neki az ötödik, vagy ahatodik dimenzióban: „Hé, ez fáj! Nem lehetne egy kicsit lassabban
haladni?”
Aztán pedig mondd azt: „Kérlek szabadíts fel endorfint”. Az endorfinok természetes ópiumok, fájdalomcsillapítók, amit az agy termel.

Lesznek, akiknek 1-1,5 hónapig is könnyű fejfájásuk lesz. Másoknak 24 órás erős fejfájásuk lesz, aztán semmi.

Találd ki, hogy neked mi a jó, mert ebben a folyamatban valóban megnő az agy. A tágulást mindenesetre érezni fogod.

Láttunk már olyat, hogy néhány ember koponyájának formája teljesen megváltozott, különösen akkor, amikor a hipofízis és a tobozmirigy növekedett.

Amikor a tobozmirigy növekszik, akkor néha úgy érzed, mintha valaki belülről az ujjával nyomná a szemöldökeid közti pontot.

Amikor a hipofízised nő, akkor a fejed hátsó részében érezhetsz nyomást.

Amikor a fénytest nyolcadik síkjára érsz, akkor aktiválódni kezdenek az úgynevezett vetőmag

kristályok. Ez a három kis kristály fogja fel a magasabb dimenziók fénynyelveit.

Ezek közül kettő szemöldököd felett van, pontosan a pupillák felett, ha egyenesen előre nézel.

A harmadik közvetlenül a hajas fejbőr kezdeténél van, egy vonalban az orroddal.

Ezenkívül aktiválódik még a regisztráló sejt érzékeny felfogó kristálya is, amely kb. 3 cm-rel a füled felett helyezkedik el. 

A magasabb dimenziókban létezik egy struktúra, amit regisztráló sejtnek nevezünk.

Ez hatalmas mennyiségű információt tartalmaz, amelyet a lélek a különböző csillagrendszerekben való inkarnációi során gyűjtött össze.

A regisztráló sejt időnként néhány adatot küld a felfogó kristályhoz.

Amikor ilyen történik, akkor a legtöbb ember bizsergést, égést, vagy egy folyékony érzést érez azon a ponton a fejében, ahol a kristály van.

Hirtelen az információk birtokába kerülsz, és nem tudod, hogy honnan jöttek.

Aktiválódik nyolcadik, kilencedik és tizedik csakra is.

A nyolcadik csakrában lévő 3-5 kristály sablon ismét kiegyenesedik, s ezzel energiatesteid mozgása spirálformájúvá változik.

Belekapcsolódsz a több dimenziós megértésbe, és befogadod azt, amit „fénynyelvnek” nevezünk. 

 A nyitott hipofízis és tobozmirigy együttműködnek, és létrehozzák azt, amit a hagyomány „frigyládának” nevez.

Egy szivárványfényről van szó, amely egy ívet húz a fejed felett a harmadik szemedtől a negyedikig.

Ez a magasabb dimenziók nyelveinek „fordító készüléke”.

Agyfunkciód megváltozik, és elkezdesz geometriai fogalmakban és hangokban gondolkodni, és érzékelésed is ennek megfelelően áll át.

Ez időnként nagyon zavaró lehet, mivel úgy érezheted, hogy nem érted meg magadat a körülötted lévő emberekkel, hiszen tapasztalataidat nem tudod szavakkal kifejezni.

 Teljesen normális dolog, ha a fénytest nyolcadik síkján lévő emberek titokban félnek, hogy Alzheimer kórjuk van. Nem emlékeznek arra, hogy aznap mit reggeliztek, vagy a jövőbe vetítik magukat. És ez nagyon komollyá válhat.

Egy másik általános jelenség, hogy látszólag egyetlen épkézláb mondatot sem tudsz összerakni, vagy azt hiszed, hogy a többiek valamilyen idegen nyelven beszélnek

Van egy jellemző vicc a nyolcadik síkra: „Miért kell elveszítenem agyi funkcióim 5%-át mielőtt
hozzáférek a maradék 95%-hoz?”

Miközben agyadban új ösvények keletkeznek, a régiek teljesen hozzáférhetetlenné is válhatnak.

Előfordulhat, hogy hangokat hallasz, és fejedben fényt, színeket, geometriai formákat és mozgásokat érzékelsz.

Lehet, hogy égő héber betűket, hieroglifákat, vagy egyenleteket látsz

Itt a kódokról van szó, a szellem kommunikációjáról.

Kezdetben talán fogalmad sincs róla, hogy mit közölnek veled. Csak azt érzed, hogy valamit közölnek.

Ha ez történik, akkor egyesítsd csakráidat, és kérj segítséget a fordításhoz.

A fordítás a kilencedik síkra való átmenet előtt alakul ki benned.

És akkor hirtelen szavakban is rendelkezésedre áll mindaz az információ, amelyet szellemed e periódusban közölt veled.

Ez a hazatérés pontja. Így lehet a legjobban leírni.

Hozzácsatlakozol több dimenziós felfogásodhoz.

Ezen a síkon tagadhatatlan és reális tény, hogy hatalmas, több dimenziós lény vagy.

Sokan mozognak más fénytesti síkokon, és azt mondják: „Oh, Istenem remélem, hogy ez valóság!”

Ezen a síkon az a csodálatos, hogy felismerheted, hogy a folyamat tényleg reális.

Most az is tudatossá válik benned, hogy bárhol lehetsz, ahol lenni akarsz, és mindent tehetsz, amit csak akarsz.

A kötelességek utolsó maradványai is lehullanak.

 Minden cselekedetedben a szellemed vezet.

Úgy cselekszel, hogy nem kell értened az okát vagy az értelmét. Azt mondod: „ezt teszem, mert így akarom”, és nem ezt: „azért teszem ezt, mert muszáj, vagy mert elvárják tőlem, vagy mert megígértem”.

Másokkal való kommunikációd új síkokon működik. Ezt „transzperszonálisnak” nevezzük.

Azért van valakivel dolgod, mert a szellemed hozzá vezet. Beszélsz valakivel, és a szavak a szellemedből, jönnek.

Ezen a fokozaton sokan nem tudják, mit kezdjenek veled, mivel energiameződ teljesen megváltozott. Azok a tetraéderek, amelyekhez eddig kapcsolódtak, már nincsenek a megszokott helyükön.

Azok az emberek, akik a kényszer, a manipuláció vagy a függőség síkján akarnak összekapcsolódni veled, most nagyon gyorsan eltűnnek az életedből. Mivel már nem ezen a síkon mozogsz, nem tudnak ilyen kapcsolatba lépni veled.

A szellemeddel vagy összeköttetésben.

Nagy nyugalom és ellazultság áramlik rajtad keresztül, és egy emelkedettebb, tartós eksztázisban élsz.

A testedben maradsz, és ezen keresztül nyilvánítod ki több dimenziós lényedet.

A fénytest nyolcadik síkján nemcsak tudatodat nyitod meg a dimenziók felé, hanem rálátásod lesz a párhuzamosok valóságokra is

Képes leszel energiáidat több dimenzióban is összehangolni. Kezdetben talán zavaró lesz, de idővel nagyon kellemessé válik.

Minden, amit mondasz, vagy teszel, a szellemedből jön. Ez tökéletesen megváltoztatja a környezeteddel való kapcsolatodat. Ezáltal emberi kapcsolataid is nagyon gyorsan átalakulnak.

Teljesen új félelmek bukkannak fel: „Fogok még valaha szeretkezni?”, vagy „Lesz még valaha munkám?”A válasz időnként egy határozott „nem!”

A nyolcadik síknak van a legerősebb átalakító hatása.

A legtöbb ember nagyon gyorsan végighalad rajta, és közben az az érzésük lehet, hogy megőrültek.

  Így például rajtakaphatjátok magatokat, hogy hirtelen rímekben, vagy éppen visszafelé beszéltek, esetleg egyáltalán nem tudtok beszélni.  Amint megnyíltok az új nyelveknek, és ezek kihatnak energiamezőtökre és sejtszerkezetekre is, le tudjátok fordítani. Az új nyelvek szó szerint a DNS-ig hatolnak. Ezen a ponton szellemetek közli a kódolást.

 Végbemegy az idegrendszer mutációja is. Idegrendszeretek kissé „felfrissül”, hogy kezelni tudja ezeket az új információs síkokat.

Látásotok elhomályosulhat, fületekben olyan hangos zajok keletkezhetnek, hogy nem hallotok rendesen. Fületek és szemetek idegeinek, de minden érzékszerveteknek sokkal több információt kell feldolgoznia, mint korábban. Időnként zavar lehet agyatokban is.

Legyetek türelmesek magatokhoz és embertársaitokhoz. Őrizzétek meg humorotokat, mert lesznek nagyon mókás napok is.

A fénytest nyolcadik síkján gyakran előfordul szívdobogás vagy szívritmuszavar is. Ezt a belső,ötödik dimenziós keringési rendszer (a tengelyes rendszer) okozza, amely kibontakozik, és lehet, hogy duális, elektromos impulzusokat küld a szíveteknek

Idő kell ahhoz, hogy a tengelyes- és az idegrendszer funkciói összeolvadjanak, és a szívetek a tengelyes rendszer impulzusai alapján működjön.

A nyolcadik sík valóban izgalmas.

Ha a fény közvetítőinek 95%-a a nyolcadik síkon lenne, akkor együttesen bekapcsolódhatnának a csoportszellembe, és teljesen új programot teremthetnének a bolygó szolgálatára. Olyan, mintha minden egyed számára egy gyorsforgalmi utat építenének a Forráshoz.


A fénytest kilencedik síkja


A fénytest kilencedik síkján el kezded érteni a hangnyelvet, mivel le tudod fordítani.

Azok a geometriai formák és minták, amelyekkel szellemedben már eddig is dolgoztál, koherensek lesznek, azaz egy nyelvvé válnak. Néhányatok „hieroglifákat” vagy „morze jeleket” érzékel.

Ez mind a hatodik dimenzió nyelve.

Szellemed ezeket a nyelveket használja, hogy ötödik dimenziós fénytestedet átváltoztassa éteri lenyomatod hatodik dimenziós struktúrájává.

Elkezded megtestesíteni az isteni minőséget.

A hetedik dimenziós küszöb elkezd aktiválódni, ami hát- és csípőfájdalmakat okozhat, valamint egy sűrű érzést a medence tájékán.

A hetedik dimenziós struktúrák felettes lelkedhez igazodnak. Új Alfa/Omega struktúrák nyílnak meg fizikai tested körül, s ezen keresztül több energia tud beáramlani.

A felettes lelkedhez való hetedik dimenziós igazodás miatt az ötödik, és hatodik dimenziós éteri struktúrák úgy koordinálódnak, hogy be tudják fogadni Adam Kadmon új, isteni képét.

Ezen a ponton valószínűleg változásokat tapasztalsz testedben.

Nagyobbnak, vékonyabbnak, vagy vastagabbnak érzed magadat, vagy szárnyaid nőnek.

Tudatossá válik benned, hogy tested más típusú, mint az emberé, és elkezded integrálni a nem emberi identitásokat emberi identitásodba.

Ez nagyon fontos pont léted minden síkja számára. Már le tudod fordítani a fénynyelveket, és tudatában vagy önmagadnak más dimenziókban is, bármilyen modellről is legyen szó. Azok a kristálystruktúrák is tudatosodnak benned, amelyek mindent mindennel összekötnek. Egyre kevésbé fog érdekelni, hogy mások mit mondanak rólad.

Csak az számít, hogy hogyan tudod kifejezni szellemedet minden lélegzeteddel és lépéseddel.

Kit érdekel már, hogy mit mondanak mások?

Ők is fel fognak ébredni, és akkor ők is megteszik ezt az utat.

Gondolj arra, hogy ebben a folyamatban nincs választás. Aki inkarnálódott, az mutál.

A hipofízis tovább nyílik, és még több növekedési hormont termel, amely néhány nőnél felboríthatja az ösztrogénháztartás egyensúlyát.

Lehet, hogy kimerültnek, depressziósnak és idegennek érzik magukat. 

Menstruációjuk rendszertelen lehet, folyásuk is megváltozhat.

A fénytest kilencedik síkja tehát egy nagyon erős változás több dimenziós lényed irányába.

Az a mester, aki te vagy, megnyilvánul most ezen a bolygón.

Mi mindannyiotokat mesternek látunk. Mindegyikőtök mester.

Azért jöttetek erre a bolygóra, hogy legyőzzétek a szellemtől való elszakadás okozta korlátokat.

A játszma most olyan szakaszába ért, ahol megint azzá a hatalmas lénnyé válhattok, akik valójában vagytok.

Ha titeket nézünk, akkor létezésetek minden síkján ismerünk benneteket. 

Alig tudjátok elképzelni, mekkora energiába és erőbe kerül, hogy ilyen korlátok között tartsátok magatokat.

Most senkinek sem kell lezárnia magát.

Engedélyt és támogatást kaptok arra, hogy isteni mivoltotokat kifejezzétek.

A kilencedik sík elején egy erőteljes emelkedés zajlik le.

A harmadik, a hatodik és a kilencedik síkon jelentős újraértékelés zajlik le bennetek.

A kilencedik síkon a legnehezebb ez, mivel már jelen van a szellemnek történő legerősebb odaadás.

Észre fogod venni, hogy már egyáltalán nincs ellenőrzésed személyes síkjaid felett.

Megérted, hogy most már mindig egy isteni eszköz vagy.

„Cselekvő szellem” vagy.

A szellemed határozza meg, hogy mennyit keresel, hogy milyen területen dolgozol,
ha egyáltalán dolgozol.

A szellemed mindent megtervez számodra: isteni eszközzé váltál.

Ez az ego feloldódása, az ébredés kapujának utolsó lépcsőfoka.

Ez egyszerre lehet a legeksztatikusabb és a legfájdalmasabb élmény is.

Legtöbbőtök életeken át dolgozott azon, hogy eljusson ide. És amikor végre ott állsz a kapuban, elfog a félelem. A kapu mögött létező eksztázist nem lehet szavakkal leírni. Éppen egy emberi testen keresztül üzenek, de mégis mindig ebben az eksztázisban élek. Soha nem szakadok el a Forrástól: én vagyok a Forrás! Ez vár mindegyikötökre. De oda kell adnotok magatokat létezésetek mindegyik síkjának. A fénytest kilencedik síkján van ez az odaadás és az eksztázis. Egy másik síkról nézve az úgynevezett „szabad akarat” illúzió. A fénytest kialakulási folyamatának fontos része az illúziók teljes megszüntetése, mert ez jelenti az „én-magam” (ahogy ezt érted) végső elengedését.

Felfogásunk szerint érzelmi, mentális és spirituális testeid kizárólag a szellem eszközei, és nincsen saját tudatuk. Az az elszakadás illúziójának része, hogy az ego ellenőriz.

Ez a mi nézőpontunk, és teljesen rendjén van az is, ha nem értesz velünk egyet.

Jelenleg legtöbben közületek a kilencedik fénytesti síkon van, és szellemetek egyre inkább a felébredés kapuja felé sodor benneteket.

Már tapasztaljátok identitásotok és megszokott gondolatmeneteitek feloldódását Engedjétek megtörténni. Adjátok át magatokat. Csak az ellenállás fáj. Kövesd szellemedet minden lélegzeteddel és minden lépéseddel.

Éld meg itt nagyságodat, és mindig ott leszel, ahol lenned kell, azokkal, akikkel lenned kell, és mindig csak azt tedd, amit a MOST pontodban tenned kell.

Kihullanak a túlélési félelmek, mivel már nem lesznek fontosak. Ha kinyilvánítod azt, aki vagy, és azt, amit itt kell csinálnod, akkor kis illúzióid elvesztifontosságukat és realitásukat. Előjöhetnek ugyan még félelmek, mivel továbbra is ebben a világban élsz, de már képes vagy figyelmen kívül hagyni őket.

A harmadik, a hatodik és a kilencedik fénytesti síkon kilépsz az általános realitásból.

Ha mégis visszalépsz, akkor fájdalmasnak fogod érezni.
A harmadik, a hatodik és a kilencedik síkon érezni fogod, hogy egészen újfajta fényt sugárzol ki.
Szemed nagyon tiszta lesz, és más fényű lesz, mint a többi emberé.

Az emberek azt mondhatják neked: „Boldognak nézel ki.”Gondolj arra, hogy az emberek nagyon félnek az odaadástól. Válaszolj így nekik: „Habozás nélkül a szellememet követem. Ezért vagyok feltöltődve eksztázissal és örömmel. Azt javasolnám neked, hogy te is ezen az úton járj.

Tényleg ez a legegyszerűbb, amit mondhatsz. Néhány ember körül vannak olyanok, akik a „mi lesz ha ...” szindrómába rekedtek bele. „Mi lesz, ha bekövetkezik a pólusváltás, és mindenkinek a Plútóra kell mennie?”, vagy „Mi lesz, ha Budapest egy tengerparti várossá válik?”, vagy „Mi lesz, ha földönkívüliek fognak ellenőrizni bennünket, és  végül felfalnak?”  Ilyen szörnyű „mi lesz, ha” magatartással vagy körülvéve, és időnként bizonyos emberek „kiborulnak”.

Maradj meg saját középpontodban, és pontosan tudni fogod, mit mondj nekik.


A fénytest hetedik síkján sok embernek az az érzése, hogy már holnap felemelkedik.

Eljön Ashtár, felvesz a hajójára, és elvisz. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat épül ki a testi éned és a fénytesti éned között.

Lineárisan tekintve, ez az éned a fénytestedben, egy jövőbeni éned.

Ezért van az, hogy úgy érzed, rendbe kell hoznod az életedet.

Kimondod azokat a dolgokat, amit mindig is ki akartál mondani, és megteszed azt, amit mindig meg akartál tenni.
A nyolcadik síkon az is világossá válik számodra, hogy itt fogsz maradni. Életed értelmének egy egészen új érzése tölt el. Megérted, hogy van valami elintézni valód, és örülni fogsz neki.

A nyolcadik szinten már nem fogsz ki- és belépni testedbe. Látunk olyan fényközvetítőket, akik kapcsolatban állnak több dimenziós valóságukkal, de soha sincsenek igazán a testükben. Ezért folytonosan ki- és belépkednek. A nyolcadik síkon megérkezel a testedbe. Sokkal nyugodtabbnak és összpontosítottabbnak érzed magadat, mint eddig, és tudod, hogy nem őrültél meg.  És minél inkább megtestesíted nagyságodat, annál inkább „emelkedettebbé” válsz.  A kilencedik síkon már annyit testesítesz meg nagyságodból, hogy figyelemreméltó emberré válsz.

A fénytest nyolcadik síkján felsőbb csakráid már nyitottak, és jól működnek.

Spirituális tested már egy egységes energiamezővé olvadt össze érzelmi és mentális testeiddel.

Nyolcadik csakrád sablonjai helyre igazodnak, és energiameződ elkezd egy újfajta módon működni.

Összekapcsolódsz felettes lelkeddel, és az lesz az érzésed, hogy össze vagy kötve a szellemeddel.

Ha a kilencedik és a tizedik csakrád tovább nyílik, akkor megnyílik a tizenegyedik és a tizenkette-
dik csakrád is, és összekapcsolódsz krisztusi felettes lelkeddel.

Lényed krisztusi szintjéről kezdesz el cselekedni.

Kezdetben még ki-bejárkálsz ide, és kicsit furcsán érzed magadat, ha ide-oda ingázol az isteni szeretet és igazság, valamint a kicsi fontoskodó idióta között.

De ez hamarosan elmúlik. Egy idő után, amikor már átlépted az ébredés kapuját, mindig a krisztusi síkról kiindulva fogsz cselekedni. És ez lesz a te utad. Egyesek a VAGYOK jelenléttel fognak összekapcsolódni. És amikor egyszer majd a fénytest tizedik vagy tizenegyedik síkján isteni mivoltod síkjairól kiindulva kezdesz el cselekedni, akkor nagy erőfeszítésedbe fog kerülni, hogy még embernek nézz ki.

A kilencedik síkon olyan állapotokat érsz el, amit még soha.

Megtapasztalod saját valóságod létállapotát, feltétel nélküli szereteted létállapotát, fényed és erőd létállapotát.

Ezt az állapotot „hármas lángnak” hívjuk, és minden ember szívében ott van.

Ez a láng minden dimenzióval rezonál.

A fénytest kilencedik síkja vége felé beindul egy valószínűleg erőteljes emelkedés.

Egód feladása már mögötted van.

Ennek a felemelkedésnek különösen erős átalakító hatása van: valószínűleg el kezdesz fényt sugározni.  A fénytest utolsó három síkját „spirituális síkoknak” nevezzük.

Energiamezőid már teljesen egyesültek. A tizennegyedik csakráig minden csakrád nyitott, és lényed mindegyik síkjával összekapcsolódsz krisztusi felettes lelkeddel.

Ezenkívül már a VAGYOK jelenléttel is összekapcsolódtál.

A fénytest tizedik síkja


Ezen a síkon fejlődnek ki avatár képességeid. Ez azt jelenti, hogy ott lehetsz ahol és amikor akarsz. 
Ezen a síkon teljesen tudatában vagy annak, hogy egy vagy a forrással, és teleportációs, apportációs és manifesztációi képességeid lesznek.

Ha a Minden-Ami-Van vagy, akkor mi nem vagy? Te vagy az Univerzum, amelyet saját képeid és realitásod szerint alakíthatsz.

A fénytest tizedik síkján feladsz minden kapcsolódást, és nagyságodból kiindulva cselekszel, abból, amit isteni énednek nevezünk.

Érzed, hogy mindennel össze vagy kötve.

Nincsen egyetlen lehulló falevél sem, aminek ne lennél tudatában, mert te vagy a bolygó tudata.

Szeretnénk, ha pontosan megértenéd, mit jelent ez: az érzékelésnek ez a síkja a legmélyebb emberi tudat útja, és az emberi genetikus tudat útja is. Mindezt integrálnod kell a fizikai síkon is.

Senki sem fog odafenn az éterben repdesni, mindent ide kell lehoznotok.

Ha összekapcsolódsz a felettes lelkeddel, akkor a kettős tetraéderek oldalai kicserélődnek, és egy egységes energiamezőből cselekszel. A geometriai alakzatok egy kettős hélix formában mozognak.

A jelenlegi karma játszmában csak egy kettős DNS szál van.

A fénytestben azonban hármas (vagy még több) DNS szál van.

Tested egy ötödik dimeriziós szálat formál meg a középpontban, és elkezded létrehozni az ún. Merkabát. A Merkaba héberül „kocsit” jelent. A Merkaba egy kristály fénystruktúra, amellyel teljes lényeddel tudsz téren, időn és dimenziókon keresztül utazni.

Ennek saját tudata van. Lehet, hogy más forrásrendszerekbe utazol vele.

A mi perspektívánkból a fénytest kialakulásának folyamata csak része egy nagyobb folyamatnak.

Minden síkot és dimenziót összeolvadva látunk ennek az Univerzumnak a forrásával, ami szintén össze tud olvadni más forrásrendszerekkel, és így tovább, addig, amíg minden Eggyé olvad össze. Ez egy hatalmas program.

A mi nézőpontunkból szemlélve nincsen szebb és csodálatosabb, mint az az isteni kifejeződés,
amit a Forráshoz való visszatérés során fogtok megvalósítani.

Néhányatok számára ez visszatérés ehhez a forrásrendszerhez. Mások egy másik forrásrendszerhez fognak visszatérni. Ezek a lények most itt vannak, hogy bekapcsolódjanak abba az időbe, amikor miden összeolvad egymással. Néhányatok azért van itt, hogy segítsen a bolygónak a fénytest elérésében.

Mások a következő síkon fogják segíteni a bolygót, stb.

Egész dimenziórendszerek felemelkedéséről beszélünk.

A Merkaba kristályos fény struktúráját saját energiamezőitekből építitek fel, szellemetek vezeté-
sével.

Három különböző tengelyről beszélünk, amelyeknek eltérő feladatuk van: az angyali funkció,  a tértestvériség, vagy a földönkívüli funkció és a felemelkedett mesterek funkciója.

Ezek mind összeillenek. Ha eljön a felemelkedés ideje, akkor a tértestvériség az energiamezőtökben felépült Merkabákat egyesíteni fogja, hogy összefogja a bolygó körül, és ezzel építse fel a bolygó fénytestét.

Ők, szó szerint azt a járművet építik fel, amivel a bolygó felemelkedik majd. A Föld kiemelkedik majd a harmadik dimenzióból, és ez a dimenzió összetörik. A felemelkedett mesterek tengelye átveszi a vezetést és a navigálást. Az ő feladatuk az, hogy a koordinátákkal dolgozzanak, hogy ez a naprendszer átalakulhasson egy több csillagból álló rendszerré.

Sok angyal vesz fel fénytestet, de lesznek olyanok is, akik visszatérnek a tiszta energiaformába. Energiánk a folyamat tüzelőanyaga.

A fénytest tizedik síkján elkezdesz tudatosan a saját tengelyednek megfelelően dolgozni.

Megvan bennetek minden DNS kód, hogy teljesíthessétek ezt a funkciót.

A szellemed dönti el, hogy a folyamat melyik részében veszel részt.

A tengelyek közül egyik sem „fontosabb”, „jobb”, vagy „fejlettebb”, mint a másik.

Teljes energiáddal játszd el a szerepedet.
 

A fénytest tizenegyedik síkja

 
Felépítetted Merkabád struktúráját, és most eléred a fénytest tizenegyedik síkját.

Ezen a ponton döntöd el, hogy fénytestben maradsz, hogy felemelkedj a bolygóval együtt, vagy a bolygó előtt akarsz felemelkedni, és védelmének része kívánsz lenni, vagy tiszta energiává akarsz átalakulni.

Ezt most kell eldöntened, mivel a tengely - tonális vonalak révén össze vagy kötve a magasabb dimenziójú Merkabával. A tengely - tonális vonalak megtestesült fénytested részei, és összekötnek más csillagrendszerekkel és univerzumokkal. Ezek a vonalak az akupunktúrás meridiánok mentén helyezkednek el, és az ún „forgáspontokon” keresztül kapcsolódnak fizikai testedhez.

Fénytested struktúrája sok fényvonalból áll, amelyek keresztezik egymást, s ebből csodálatos geometriai struktúrák jönnek létre. Mutációd során felépült egy teljesen új, ötödik dimenziós keringési rendszer. A tengely-tonális forgáspontokon keresztül megújultak a sejtek, és a molekulák szintjén új struktúrájuk alakult ki.

Szellemed teremtette ezeket a struktúrákat a fénytest síkjai révén, és ezzel felkészítette fizikai testedet arra, hogy befogadd a nagyobb Merkabát.

A fénytest tizenegyedik síkján ezek a struktúrák szilárdan vannak rögzítve, és teljesen aktívak.

Talán észrevetted, hogy az idő felgyorsult. 
Addig gyorsul, amíg szimultán nem lesz.

Váltakozva lesz tehát olyan tapasztalatod, hogy egyszerre vagy mindenhol (szimultán idő), és aztán ismét a megszokott időben találod magadat. Hozzá fogsz szokni ehhez a váltakozáshoz.

Amikor az emberek többsége a tizenegyedik síkon lesz, akkor a bolygó már nem a lineáris időben lesz, hanem szimultán időben.

Örülni fogsz, amikor látod, hogy az „előző életek” csak egy vicc volt: vannak még életeid ezeken a rezonanciákon.  Mindig, amikor valamelyik párhuzamos létben a fény mellett döntesz, ez kihat minden egyes életedre, amit valaha is éltél. Mindegyikre!

Az a személy, aki a fény mellett dönt, ezzel az egész bolygót befolyásolja időn és más párhuzamos léteken kívül.

Ebbe a párhuzamos létbe jelenleg hét-nyolc millió fényközvetítő inkarnálódott.

Mit gondoltok, mennyi sikerük lesz? Mit gondoltok, mit tudnak ők elérni? Mindent!

Amíg a szellemet követitek.


Közvetlenül isteni énetekből cselekedtek, és ott nincs elszakadás.

Emlékezz arra, hogy az alsóbb síkokon hogyan követted testeddel és lelkeddel a szellemet.

Most behoztad a lemaradást! Van még ugyan egy kis fejfájás és influenza, de megéri.

Amit a legszívesebben tennél, az a te kulcsod az isteni terv megnyilvánulásához. Sokatoknak egészen különleges képességei és érzékelése van, hogy segíteni tudja a bolygót.

Lehet, hogy az intergalaktikus diplomácia, új családstruktúrák, új kormányzási formák specialistája, vagy esetleg különösen igazságosan tudod elosztani a táplálékot és nyersanyagot globális szinten.

 De az is lehet, hogy új társadalmi formák kifejlesztésében, új spirituális rituálék létrehozásában, új a fényen alapuló technológiák kidolgozásában, vagy új művészi kifejezésmódban veszel részt.

A fénytest tizenegyedik síkján belső képeid teremtik meg a mennyet ezen a földön, és kifejezed
szellemed eksztázisát.

 

A fénytest tizenkettedik síkja


Ezen a síkon azt teszed, amit tenned kell. Ez jelentheti azt is, hogy nem csatlakozol a Földön az emberekhez, de nagyon sok mást is jelenthet.

Még sok struktúra van, amit fel kell építeni a bolygó végleges felemelkedéséhez. Új kormányok, új tanácsok - sok minden.

Lehet, hogy az is elég, hogy egyszerűen itt vagy. Gondolj arra, hogy szimultán működsz, és ennek egyre jobban tudatában vagy.

Minden ebben a percben történik! Már megtörtént, és meg fog történni.

Egy bolygó a születése pillanatától kezdve emelkedik. Semmi sem vész el. A bolygó egész története az Akasha krónikába van feljegyezve. Emlékezetedet tehát nem kell a testedben tárolnod. Amikor olyan döntést hozol, ami nem felel meg szellemed akaratának, mégis szellemed döntése fog bekövetkezni. Mindenesetre meg fog nyílni egy párhuzamos valóság, hogy betartsa a másik döntést is.

Kvadrillió és kvadrilliárd ilyen párhuzamos valóság létezik tehát. Ezek a realitások azonban megint összehúzódnak és ti, mint a fény közvetítői felébredtek, s követitek a szellemet. Lesz egy pont tehát, ahol minden ilyen realitás összeolvad, és utána már csak a szellem útja marad.

A krónikán kívül nem lesz soha többé karma játszma. Benned sem. Nem kell már magaddal hordoznod sem a testedben, sem a szellemedben, sem a szívedben. Ez nagyon izgalmas! Így emelsz fel egy bolygót. Újjászövöd.

Minden MOST - pont olyan anyag, amiből az ún. tér és idő van.

A mi perspektívánkból erővonalakat látunk, amelyek párhuzamosan futnak minden MOST-ponton keresztül, és mindenhová beékelődnek.

A dimenzió felgöngyölődik az idő felett.

 Fejlődésed a tizenegyedik síkról a tizenkettedikre tehát az Föld isteni tervének utolsó aktiválása.
Ez a bolygó a fénybe emelkedik. 
Elvágyódik ebből a dimenzióból, és egy sok csillagból álló rendszerbe megy át. Minden ember fénytestben van, és teljesen önként követi szellemét.

Mialatt visszafelé tartasz a Forráshoz, már ki is fejezed identitásodat minden síkon, lényed minden síkját, és a Forrással való összeköttetésed, s annak tapasztalatait.

 

 fenytest3.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.