Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családtisztító meditáció II

2013.03.11

 

Családtisztító meditáció II.
 
Ez a meditáció arra szolgál, hogy a család morfogenetikus mezejét, az ősöket és utódokat magunkkal összekötve megtisztítsuk, a karma hálóját lebontsuk és helyette a szeretet, a fény kristályhálóját, a család új fénytestét hozzuk létre.  
 
Összekapcsolódva a szíveden át az égi szüleid és Földanya energiáival most a családfádat tisztítod meg. Szisztematikusan végigtisztítod a gyökereidet, majd a törzsedet, lomkoronádat. Végül a családodat feltöltve szeretettel, magatokat magasabb dimenzióba emeled.
Ezt a meditációt égi Mesterem, az Atlantiszi-Egyiptomi Toth sugallatára adom közre.
 
 

eletfa.jpg

 
Helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemed, s vegyél egy mély levegőt, majd lassan fújd ki, s csendesedj le teljesen. Hívd magadhoz a lelked, s kérd, hogy csatlakozzon hozzád. Nyisd meg a szíved, s hagyd, hogy feltöltődjön szeretet energiával.
 
A szíveden át kapcsolódj a Teremtő Atyához és Anyához, küldj feléjük szeretetet, hálát és köszönetet, majd érezd, ahogyan viszonzásként beléd áramlanak a Teremtő Szülőpár energiái. Töltsd fel vele a szíved, majd a testedet, s az egész energia tered.
Ezt követően a szíveden át küldj hálát, köszönetet és szeretetet Földanya szívébe, s engedd magadba a felőle érkező energiát. Töltsd fel a szíved, a tested, az energia tereidet a Földanyától érkező szeretettel is. 
Miután az ég és föld csatornájává válva összekötötted magad a Teremtő szüleiddel és Földanyával, a közös energiájukkal tisztítsd meg magadat. A közös szeretet energiával tisztítsd meg a fizikai testedet és az energia tereidet, majd mikor minden energia csatornád, minden részecskéd kitisztult, töltsd fel magad az ő éltető, szeretet energiájukkal. Érezd, hogy az egész tested, energia tereid ragyognak, szeretetben, fényben fürdenek, s minden irányba árad belőled a szeretet.
 
Ebben a nyugodt, csendes, derűs, szeretetteli energia térben képzeld el, lásd, érezd egy hatalmas, egészséges faként a saját családodat. A fa bármelyik évszakban megjelenhet előtted, alakja, mérete, kiterjedése, fajtája rád van bízva. Most pedig nézz végig a fán. Lásd a fa gyökereit, amelyek az őseidet, a felmenőidet szimbolizálják. Lásd a fa törzsét, amely a gyermekeid anyjával/apjával együtt Te magad vagy, majd lásd a fa koronáját, lombozatát, amely az utódaitokat jelenti.
 
Érezd, hogy megjelennek a családod fel és lemenőinek energiái függetlenül attól, hogy élnek még, vagy már távoztak a földi létből. Az energiájával mindenki jelen van, s elfoglalja a családfádon a saját helyét, kitölti a saját energia terét.
 
Miután mindenki megtalálta a helyét, már is látható, hogy a családban vannak-e helycserék, szerepcserék, van –e zsúfolt, esetleg üres hely.  Miután elhelyezkedik körületted a közvetlen családod, kapcsolódj velük össze a szíveden keresztül, ők pedig kapcsolódjanak a saját családjuk tagjaihoz, s így tovább, minden fel és lemenőd kapcsolódjon össze a közvetlen hozzátartozójával a szívén át.   A szívcsatlakozással egy egységes fa terebélyesedik ki, mind a gyökérzetnél, mind a koronánál.
 
Most, a Te segítségeddel, az energia vezetékeiden át megtisztítod a családfádat.
 
Végy egy mély lélegzetet, s az égi szüleid szeretet energiáit engedd magadba, a téged szimbolizáló családfa törzsébe, majd a szíveden keresztül áraszd ki a közvetlen családtagjaid szívébe. Mind a férjed/feleséged fatörzs részét, mind a szüleid gyökér részét, mind a gyermekeid (megszületettek és meg nem születettek) lombkoronáját először egyszerre, majd külön-külön is odafigyelve, s ha szükséges itt-ott megállva áraszd el, tisztítsd meg, töltsd fel a szívedből áradó szeretet energiával. Amikor ők megtisztultak, feltöltődtek, ők is ugyan így folytatják a saját fel és lemenőik tisztítását, feltöltését a szívkapcsolaton keresztül. Hagyd, hogy az égi energia folyamatosan áramoljon a szüleidbe, gyermekeidbe, férjedbe/feleségedbe, s onnan a szívkapcsolaton keresztül haladjon tovább, egyre távolabbi családtaghoz, amíg a fa legtávolabbi pontjáig elér. Engedd meg, lásd, érezd, hogy az égi szüleid energiája feltölti a szívüket, a családfával szimbolizált testüket, energia tereiket. Lásd, érezd, hogy ahol a családfában nincsen harmónia, ahol nincsen egészséges energiaáramlás, az a szeretet energiában a helyére igazodik, s ha valaki a családban nem a neki rendelt helyen tartózkodik, az égi energiák őt a helyére illesztik. Lásd, érezd, hogy az égi energiák megtisztítják a családtagjaidat, a családfádat, feloldják, eltávolítják a blokkokat, gátakat, akadályokat.
 
Ezt az égi energia áramoltatást egy újabb mély lélegzettel ismételd mindaddig, amíg a legközelebbi és legtávolabbi családtagjaid fateste is feltelik egészséges energiával, mindenki meggyógyul, a sérülések, göcsörtök, hegek eltűnnek, az életfátok teljes energiatere kitisztul. Áramoljon mindaddig az energia, amíg eléred, hogy az egész családfátok a fa törzsén át a legkisebb gyökértől a legtávolabbi ágacskáig, levelecskéig, a teremtő szülők szeretetének fényében éppé, egészségessé, élettel telivé válnak, fényben ragyognak.
 
***
 
Ez után végy egy mély lélegzetet, s a Földanya szeretet energiáit engedd magadba, a téged szimbolizáló családfa törzsébe, majd a szíveden keresztül áraszd ki a közvetlen családtagjaid szívébe. Mind a férjed/feleséged fatörzs részét, mind a szüleid gyökér részét, mind a gyermekeid (megszületettek és meg nem születettek) lombkoronáját először egyszerre, majd külön-külön is odafigyelve, s ha szükséges itt-ott megállva áraszd el, tisztítsd meg, töltsd fel a szívedből áradó szeretet energiával. Amikor ők megtisztultak, feltöltődtek, ők is ugyan így folytatják a saját fel és lemenőik tisztítását, feltöltését a szívkapcsolaton keresztül. Hagyd, hogy a Földanya szeretetenergiája folyamatosan áramoljon a szüleidbe, gyermekeidbe, férjedbe/feleségedbe, s onnan a szívkapcsolaton keresztül haladjon tovább, egyre távolabbi családtaghoz, amíg a fa legtávolabbi pontjáig elér. Engedd meg, lásd, érezd, hogy Földanya energiája feltölti a szívüket, a családfával szimbolizált testüket, energia tereiket. Lásd, érezd, hogy ha valahol a családfában nincsen harmónia, nincsen egészséges energiaáramlás, az a Földanya szeretet energiában helyreáll, a hiány megszűnik. Ha valaki a családban nem érzi, hogy biztonságban megtartják, támasztják a hozzá kapcsolódók, éltetik a gyökerei, vagy valaki az életenergiában szűkölködik, Földanya energiái őt feltöltik, harmóniába hozzák.  Lásd, érezd, hogy Földanya éltető szeretetenergiái megtisztítják a családtagjaidat, az életfádat, feloldják, eltávolítják a blokkokat, gátakat, akadályokat.
 
Ezt a földi energia áramoltatást egy újabb mély lélegzettel ismételd mindaddig, amíg a legközelebbi és legtávolabbi családtagjaid fateste is feltelik egészséges energiával, mindenki meggyógyul, a sérülések, hegek eltűnnek, az életfátok teljes energiatere kitisztul. Áramoljon mindaddig az energia, amíg eléred, hogy az egész családfátok a fa törzsén át a legkisebb gyökértől a legtávolabbi ágacskáig, levelecskéig, a Földanya szeretetének fényében éppé, egészségessé, élettel telivé válnak, fényben ragyognak.
 
***
 
Most pedig harmadszor is vegyél egy mély lélegzetet, s Égi szüleid és a Földanya együttes szeretet energiáit engedd magadba, a téged szimbolizáló családfa törzsébe, majd a szíveden keresztül áraszd ki a közvetlen családtagjaid szívébe. Mind a férjed/feleséged fatörzs részét, mind a szüleid gyökér részét, mind a gyermekeid (megszületettek és meg nem születettek) lombkoronáját először egyszerre, majd külön-külön is odafigyelve, s ha szükséges itt-ott megállva áraszd el, tisztítsd meg, töltsd fel a szívedből áradó szeretet energiával. Amikor ők megtisztultak, feltöltődtek, ők is ugyan így folytatják a saját fel és lemenőik tisztítását, feltöltését a szívkapcsolaton keresztül. Hagyd, hogy az Égi szüleid és Földanya együttes szeretetenergiája folyamatosan áramoljon a szüleidbe, gyermekeidbe, férjedbe/feleségedbe, s onnan a szívkapcsolaton keresztül haladjon tovább, egyre távolabbi családtaghoz, amíg a fa legtávolabbi pontjáig elér. Engedd meg, lásd, érezd, hogy Égi szüleid és Földanya együttes energiája feltölti a szívüket, a családfával szimbolizált testüket, energia tereiket. Lásd, érezd, hogy ha valahol a családfában nincsen harmónia, nincsen egészséges energiaáramlás, Égi szüleid és Földanya együttes szeretet energiájában helyreáll, a diszharmónia megszűnik. Ha valaki a családban nem érzi, hogy biztonságban, bőségben a helyén van, az Égi szüleid és Földanya közös energiái őt feltöltik, a helyére illesztik, harmóniába hozzák. Lásd, érezd, hogy az Égi szüleid és Földanya közös éltető szeretetenergiái megtisztítják a családtagjaidat, családfádat, feloldják, eltávolítják a blokkokat, gátakat, akadályokat.
 
Ezt az égi és földi közös energia áramoltatást egy újabb mély lélegzettel ismételd mindaddig, amíg a legközelebbi és legtávolabbi családtagjaid fateste is feltelik egészséges energiával, mindenki meggyógyul, a sérülések, hegek eltűnnek, az életfátok teljes energiatere kitisztul. Áramoljon mindaddig az energia, amíg eléred, hogy az egész családfátok a fa törzsén át a legkisebb gyökértől a legtávolabbi ágacskáig, levelecskéig, az Égi szüleid és Földanya szeretetének fényében éppé, egészségessé, élettel telivé válnak, fényben ragyognak.
 
Lásd, hogy a családfádon a kényszerelágazások, egészségtelen elhajlások lebomlanak, elenyésznek, s a titeket a szíveteken át összekötő szeretet energiából megszövődik, megszületik az életfátok új energiahálója, ami egészséges, ép kapcsolatban köti össze az egymáshoz tartozókat, s ragyogó fénnyel tölti fel a gyökér legalsó pontjától a korona legtetejéig az életfátokat.  
 
Most, hogy megtisztítottad az életfátokat, s feltöltötted az égi Teremtő szülők és Földanya szeretet energiáival, a család szentségének tudatával, az egyes családtagok fontosság tudatával hagyd, hogy ez az energia szétáradjon, s az életfátok körül egy közös energia burkot, egy fénylő, ragyogó, szikrázó, fehér és aranyszívű szeretet energia gömböt hozzon létre, amely kis idő alatt teljesen feltöltődik ezzel a szeretetenergiával. Ez a burok, amikor csak rá gondolsz, megjelenik lelki szemeid előtt, s védi, tisztítja, tölti, emeli a Te családod életfáját a gyökerektől a koronával bezárólag.
 
Most képzeld el, lásd, érezd, hogy az égi szüleid és a Földanya szeretet energiáival feltöltött energia gömbben tartózkodó valamennyi családtagodat tartalmazó életfa energiáinak rezgésszintje a szeretet rezgésére megemelkedik, elérve a magasabb dimenzióba való létállapot energiaszintjét, s ennek következtében az életfádat, s a rajta elhelyezkedő családtagjaidat körülölelő közös energia gömb egy arany dimenziókapun keresztül beemelkedik az új energiába, a Krisztusi világ szeretet világába, az Új Földre. Érezd, lásd, érzékeld, hogy megérkeztetek az új Földre, együtt szeretetben felemelkedtetek.
 
Kis ideig tartózkodj még ebben az új létállapotban, érezd a különleges energiákat, az örömet, a boldogságot, élvezd az állapotodat.
 
Majd vegyél egy mély lélegzetet, s szépen, lassan gyere vissza a földi dimenzióba. Mozgasd meg végtagjaidat, majd egy sóhajjal nyisd ki a szemedet.
 
 
2013. március.8.

 

fa_tancol.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

werebortega@gmail.com

(Horvath Aniko, 2014.01.22 13:37)

Kedves Aniko!

Szükség van mindenféle múltbeli ellenérzés feldolgozására. Ezt itt is megteheted.
Sok Szeretettel!

ernonehorvath408@gmail.com

(Horvath Ernone, 2013.07.31 18:54)


Köszönöm szépen!

Ez nagyon kell!!!
Ide még vissza kell hogy térjek.
Áldott Napokat!