Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spirituális csatorna leföldelése és saját dimenzió kapunk megnyitása

2011.12.06

 

 
 

Ez a gyakorlat az alap, minél többször építjük ki annál erősebb és stabilabb lesz és az életünk minden terén hatalmas változást, hozhat. 

 

 


Mindig kérj tőle védelmet, mielőtt spirituális csatornát nyitnál

Spirituális csatorna leföldelése és saját dimenzió kapunk megnyitása

1. Helyezkedj el kényelmesen, lélegezz mélyeket, nyugtasd meg elmédet és érzéseidet lazítsd el a testedet lábujjadtól a fej tetejéig.


2. Koncentrálj a két szemöldök közé és minden kilélegzésnél a harmadik szem területén, fújd ki a levegőt, (hogy megnyíljon)  Mondd ki 3x magadban: "Béke és nyugalom végtelen óceánjában úszom.


3. Most figyelj a szívedre, halld a dobbanását, érezd, ahogy löktetése berezonálja egész testedet. Minden kilélegzésnél a szív területén, fújd ki a levegőt, (hogy megnyíljon)  Mondd ki 3x magadban: " A szeretet végtelen forrása bennem és körülöttem"


4. Most lélegezd be az Univerzumból a szeretet erejét és a szíved középpontjából, fújd ki.


5. Ahogy minden kilégzésnél kifújod a levegőt, lásd, hogy a szívedből egy gyönyörű lótuszvirág kezd el kibontakozni sziromról-sziromra. Addig növeld és tápláld a szereteteddel, amíg akkorára nem nő, hogy egész lényedet körbefogja. Most benne csücsülsz és körülötted a világegyetem.


6. Most lásd a talpaidból növekedő világos zöld gyökereket ahogy a föld belseje felé törekednek, egyre lejjebb és lejjebb és behatolnak a föld legbelsőbb fénymagja felé, amely úgy sugárzik akár egy nap.


7. Horgonyozd le a gyökereidet. Most küldj szeretetet a Föld Anyának annyit amennyit csak bírsz, légy hálás mindenért amit tőle kaptál és köszönd meg neki. Miután elküldted neki tiszta szívedből a szeretetedet, most nyílj ki és válaszképpen a Föld Anya reagálni fog és csodás energiákat fog küldeni neked. Töltsd fel magad velük, lélegezd be egész lényeddel és sugározd ki a virágod minden szirmára.


8. Most lásd a korona csakrát gyönyörű fényszálait, ahogy a fény forrása felé igyekeznek, egyre feljebb és feljebb. Addig nyújtsd őket amíg el nem éred a fény forrását a Mennyei Atya fény esszenciáját. Korona csakrát fényszálait horgonyozd bele mélyen a fényforrásáve.


9. Most küldj annyi szeretetet a Mennyei Atyának amennyit, csak bírsz légy hálás mindenért, amit tőle kaptál és köszönd meg neki. Miután elküldted neki tiszta szívedből a szeretetedet, most nyílj ki és válaszképpen a Mennyei Atya reagálni fog és csodás energiákat fog küldeni neked. Töltsd fel magad velük, lélegezd be egész lényeddel és sugározd ki a virágod minden szirmára.


10. A fény forrásából egy hatalmas fénylő fehér fényoszlop, fénycsatorna ereszkedik le rád, egész lényed köré és lehatol a gyökereid mentén a föld belsejében.  Rögzítsd ezt a fényoszlopot, képzeletben egy fényszállal és "varrd oda".

Ez a módja a csatorna kiépítésére, így tudunk lehívni különböző energia minőségeket és lehozhatjuk a földbe. A virág egyben szállítóeszköz is, amelyen felfelé és lefelé dimenziók és világok látogathatók.

Ez a gyakorlat az alap, minél többször építjük ki annál erősebb és stabilabb lesz és az életünk minden terén hatalmas változást, hozhat.

A fenti kép segíti a vizualizációt. A középső a földi énünk az Ember a rajta lévő a Krisztusi-ÉN a fenti az isteni részünk aki istennel egy Ő a Vagyok Aki Vagyok jelenlét, a szívünkben egyesülnek. Mindenek forrása a szeretet és bennünk lakozik a szívünkben. 

foldanya10.jpg
Forrás: Angyalforrás