Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ORION Projekt: 2012.12.21 az egyéni kapcsolatfelvétel napja

2012.12.19

 

1unity.jpg

Kedves Olvasók !
A lenti linkeken találtok egy Cobra álta szövegezett videót és annak rövidített leiratát a Földimennyország fordításában a kapcsolatfelvétel témájában. Időnként nehéz olvasni a videó magyar feliratát, mert az angol szöveg fölött fut, de így is kincset ér! Köszönet érte!
Csatoltam a linket, ahol elolvashatjátok a blogbejegyzés magyar nyelvű fordítását, ill. legalul kiemeltem a meditáció 4 főbb pontját.
Scarlett
COBRA-videó magyar nyelvű felirattal (08:34)
Cobra blogbejegyzésének magyar fordítása elérhető:
Kiemeltem a meditációra vonatkozó részt:
 Instrukciók a december 21-én magyar idő szerint 12:11-kor tartandó meditációhoz
 
  1. Lazítsd el az elméd és tested az által, hogy figyeled a lélegzeted néhány percig. Kapcsolódj a mi fő aktiváló csoportunkhoz, mely a Giza-i síkságban van Egyiptomban. És sok más csoporthoz világszerte, hogy Egy lényként működjünk együtt.
  2. Pozitív ET [földönkívüli] civilizáció hajói vannak a Föld körül, melyek szó szerint beborítják az eget mindenféle helyzetekben és magasságokban. Ezek a hajók szabad szemmel nem láthatók, mert el vannak palástolva [álcázva], hogy az összeesküvés [sötét erők] ne detektálhassa [érzékelhesse] őket. Válassz ki egy hajót, ami közvetlen a tartózkodási helyed felett van és lépj kapcsolatba energetikailag azokkal a lényekkel, akik a hajón vannak és valamilyen módon értetek dolgoznak.
  3. Vizualizálj egy ragyogó Fényoszlopot, ami a hajóból ereszkedik le közvetlen a testeden át a Föld középpontjáig. Most kérd meg a hajót, hogy ereszkedjen le úgy, hogy közvetlenül feletted lebegjen és vegye fel veled a kapcsolatot valamilyen megfelelő módon. Kérd meg a hajón lévő lényeket, hogy segítsék az emberiséget a felszabadítási eljárásban. Feltétel nélkül határozd el magad a Közzététel [Felfedés] és az Első Kapcsolatfelvétel mellett és ezt közöld velük. Ha 144.000 ember közülünk megteszi ezt, nagy dolgok lehetségesek!
  4. Kaphattok egy erős energiaválaszt, de készüljetek fel, hogy valamilyen formában fizikai kapcsolatfelvétel is megtörténhet. Maradjatok egyek a hajón lévő lényekkel egy ideig.
Ha egy emelkedettebb szinten kívántok kapcsolatba kerülni a kiválasztott hajóval, használjátok a CE-5 protokollt, amit Dr. Steven Greer fejlesztett ki. Instrukciókhoz csatlakozhattok egy CE-5 csoporthoz itt:

Forrás: www.kristalyhang.wordpress.com