Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ORION Projekt: A váltás

2013.01.03

 

etetes.jpg

A    V Á L T Á S
 
Már lélekben és a Szándék szintjén, mindannyian hátrahagytuk eddigi életünket, és a Felemelkedést, azaz a Mennybemenetelt választottuk.
Az elmúlt év végén sokan vártunk valódi fordulatot, látható eredményeket. A nemzetközi pénzügyi közösség, mint monetáris hatalom fogja a politika, a gazdaság, a kultúra, az oktatás, az egészségügy. Valójában minden.
Korábban többen hittük, hogy a szándékunk és egyéni, és csoportos munkálkodásunk okán, - történnek változások. Ahogy nyilvánosságra kerülnek az elmúlt évszázadok hazugságai, manipulációi a nemzetközi pénzügyi közösségnek látszó háttérhatalom által elkövetett eseményekről, - a kollektív tudatosság és nyilvánosság ereje képes elmozdítani a hatalom személyi és módszertani kiszolgálóit. Eddig ez nem történt meg.
Miből gondolom azt, hogy 2013 év elején megváltozott a váltás realitása?
Mitől fog ezután megváltozni a hatalom személyi részvétele, és módszertana?
Mert ez jelenti a fizikai síkon a változást. Mert eddig minden esetben félreállítottak, megvesztegettek, megzsaroltak vagy megöltek engem azért, - mert feltaláltam az ingyen energia készüléket, vagy lecseréltem a hatalom módszertanát másikra, stb. Természetesen mindenkit.
 
A változás eddig nem azért nem valósult meg, mert nem lett volna már eddig is elég találmány, alternatív helyi pénz, önfenntartó közösségi gazdasági modell, stb. Mindig volt és mindig van. Akkor miért stratégiai pont a jelen pillanat? Miért érzi és gondolja most nagyon sok ember, hogy „mi nem folytatjuk ezt az idióta őrületet tovább. Nem vetjük alá magunkat, az életünket, a családunkat, az álmainkat, a becsületünket, az isteni eredetünket, a nemzetünket – az eddigi rabszolgatartóink illúzióinak.”
 
A hatalom évszázadok óta követi a saját módszertanát: az emberek (csoportok, országok) között érzelmi alapon hoz létre mesterséges megosztottságot. Mindezt tervezetten, ellenőrzött módon, a félelem energetikáját használva, mágiával!
A félelmen alapuló érzelmek inváziója zajlik. Ezt hívják piacgazdaságnak, mesterségesen indukált kínálat-kereslettel, tényleges túlkínálattal és állandó pénzügyi forráshiánnyal. A mágiával indukált tömeges illúziókeltés (mai szóval: média) egyetlen célja, hogy kétséget, szorongást, félelmet keltsen. Megteremtve ezzel a szükség illúzióját. Ez mozgatja a valódi világgazdaságot.
Nem gondolom, hogy megváltozik a hatalom módszertana. Csupán egyre többen véljük felfedezni működésének mechanizmusát.
A változás valószínűleg bennünk fog megtörténni, illetve ez a belső munka kezdődött már el. Már nem várunk politikai, gazdasági megoldásokat. Nem várunk tömeges Mennybemenetelt. Nem várunk arra, hogy Galaktikus Csillagtestvéreink leszálljanak a Földre.
A hatalom módszertanával szemben, valószínűleg a nem várt reakció hozhat megoldást. A háttérhatalom mindig érzelmi alapon szült konfliktusokat. Erre a társadalom általában elsősorban érzelmi alapon reagált. Ezek voltak a forradalmaink. Mivel így is tervezték, mindig a hatalom jött ki belőlük jól. Ma is számítanak egy ehhez hasonló forgatókönyvvel, főként Európában. a mesterségesen indukált hiány, minden nemzetet a teljes csőd felé sodor. Ez az érzelmi alap, ráadásul megtűzdelve egy kis nemzeti tudattal is. A hatalom most is érzelmi reakciót vár. Erre van felkészülve. Ezt a csapdát még kevesen ismerték fel, így az illúziókban sodródó többség, - ha ma lenne az ideje, - érzelmi alapon hozott reakciókkal még mélyebbre sodorná magát a hatalommal és annak kiszolgáltatottságával szemben.
De mi lehet a hatalommal szembeni nem várt reakció?
A legkézenfekvőbb egyik megoldás az, hogy nem az érzelmi alapú félelem energiákkal válaszolunk! Helyette a SZERETET energetikáját alkalmazzuk. Mivel az Univerzumban a Szeretet állapota, energiája az elsődleges, - a félelem nem a Szeretet alternatívája. Csupán a Szeretet hiánya. Ez azonban nagyon lokálisan és abszolút kisebbségben van jelen az Univerzumban.
Ezért hozott fordulatot a háttérhatalom előzetes terveivel szemben a Civil Összefogás Fórum (CÖF) által megvalósult Békemenet is! Ez egy fontos határkő a félelem kontra Szeretet bajnokságban.
Bebizonyosodott, hogy működik a Szeretet energetikája a félelemmel szemben. Egyben letesztelte a nemzetközi pénzügyi közösségnek látszó háttérhatalom, hogy meddig ér el az eddigi mágiájának a hatóköre. Mi az, ami már nem működik a részükről. Persze erről hallgatnak…
Számunkra bizonyossá vált, hogy működik a „Békemenet”. Azaz, képes megállítani a félelem alapú irányítást. A két erő közti meccs folytatódik. A Békemenet valódi, működő módszer. Azonban nem lehet minden nap, vagy minden héten ezt a módszert használni, fizikai korlátok miatt.
Mi az, amit minden nap, minden tevékenységünk során tudunk használni a félelem energiamezejével szemben? Hát a Szeretet energiáját.
Hol? Minden olyan tevékenységünk során, amikor egyébként is cserélünk egymás között energiákat.
A piacgazdaságban olyan termékeket és azok ellenértékeit használunk, amelyeket a hatalom hozott létre, - félelem energiával. Ezt cseréljük le, új, a Szeretet energiáját alkalmazó termékekre, szolgáltatásokra és ellenértéket jelölő módszerekre. Még pénz sem kell hozzá! Pontosabban, pont a pénz, - mint a félelem energiájának eddigi ellenértéke nem kell hozzá! Ez a titok. Pénz nélkül is működik a Szeretet alapú csere. Egy ideig, egy „pénz-mentesítő” eszközzel. Aztán később, már az sem kell!
 
Hogy ezt jobban megértsük, nézzük a Pénz definícióját:
A pénz nem más, mint egy cserét igazoló nyugta. Igazából az emberek gazdaságilag egészségesebbek, ha sok cserét bonyolítanak le. Ilyenkor szorgalmasan csereberélik a javaikat és a szolgáltatásokat. Ha a gazdaság képlékeny, a struktúrák nemigen tudnak uralkodni. Ha az emberek szabadon cserélhetnek, nincs éhezés, nincs munkanélküliség és a kiváló ötletek sem hevernek parlagon.
Ha a kapzsiság uralkodik, az emberek elmennek a végletekig, és a végletek jelenlétében létrejön a szükség. A szükség félelmet szül. Az ember által ismert mindenfajta negatív érzés a félelemből ered
Ha egy papírlapra nyomdailag ráírjuk a Szeretet szót, sokszor, több sorban, majd megjelöljük egy adott kiindulási értékkel, - egy olyan eszközt kapunk, amivel kiválthatjuk a pénzt a cseréink során.
Magától a ráírt Szeretet energiájától is már megváltozik a hasznát eszköz rezgése. Sokkal magasabb lesz. Ez még önmagában nem oldja meg a pénz mágiáját. Attól fog félelem nélkül, tisztán a Szeretet rezgésén működni, hogy a tényleges szeretet érzéseinkkel megáldott cseréinkhez már csak ezt használjuk. Adok neked valamit szeretettel, megáldom azt is, és Téged is. És megérezve, felfogva tudatosan a Szeretetemet, Te viszonzod. Vagy egy másik termékkel, szolgáltatással, bármivel. Akár egy darab papírral is, ami nem pénz. Ez a Bakonyi Cifra.
 
Ezzel nem kell minden hétvégén Békemenetet szerveznünk. Akkor, ha szükséges. Viszont a pénz-mentesítő használatával kétszeres a siker. Egyrészt azt az energiát, amit eddig a pénz, mint eszköz használata folyamatosan, percről percre biztosított a félelem alapú hatalom számára, - kivonod az energetikai rendszerből!
Ráadásul, helyette a Szeretet energiáját viszed be az életedbe, a családodéba, a településedébe, a nemzetébe….
A Bakonyi Cifra használatával kiszárad a környezeted a félelem energiájából. Az eddigi módszerek nem működnek. Nem lesz irányított pénzhiány, nem lesz infláció, nem lesz további kamat és eladósodás, nem lesz korrupció, stb.
Mindig annyi jel lesz forgalomban, amennyi Szeretet meg tudunk osztani egymással. Remélem, egyre többet. Ez a bőség nem teremt szükséget. A szükség illúziójának hiánya, csökkenti a félelmet.
 
Jelen pillanatban kevesen vagyunk Magyarországon ilyen szándékkal és tudatossággal. Azonban így is van értelme elkezdenünk Szeretetünket és Áldásainkat megosztani egymással. Mert már így is működő képes.
 
Az átlagemberek, - akiket sodor a média és illúzió mágia, - még szeretik használni a félelem energiáit. Azonban ha a mi példánk egyre erősebben és nyilvánvalóan mutatja, hogy függetlenekké válunk a félelemmel szemben, ragadós lehet.
Ezért érdemes nekilátnunk ennek az évnek!
Ezért van értelme az év elején Boldog Új Szeretett és Áldott Évet kívánnom nektek!
Szeretettel: Nagy Gábor

 

csalad_1.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.