Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Különleges fény gyógyító meditáció

2013.08.13

feny5.jpg

Különleges fény gyógyító meditáció

Csukd be a szemed. Tedd légzésed egyenletessé, lassúvá, nyugodttá. A problémáid, gondjaid most tedd félre, minek zavarjanak most Téged. Gondold azt, hogy ezeket berakod egy dobozba, majd ezt a dobozt most egy időre beteszed a saját raktáradba, felteszed ott egy polcra.

Ennek a meditációnak egyik célja úgyis az, hogy megszabadulj tőlük, tehát nincs értelme ezzel most foglalkoznod. Fontosabb dolgok várnak Rád.

Lassan számolj el 10-ig, minden egyes számolásnál egyre beljebb jutsz a tudatodban. Egy, kettő, három, négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, tíz.

Egy teremben találod magad, a falon látsz egy gyönyörűen és sejtelmesen ragyogó kapcsolótáblát. Egy gyöngyházfényben ragyogó kapcsolót keress és azt nyomd meg. Erre megjelenik a védőangyalod, aki most végig Veled lesz és vezetni fog Téged ezen az úton. Kövesd őt!

Ahogy elindul előtted, látod, hogy a terem eddig sötétben lévő egyik sarka finoman feldereng és felfénylik egy kis folyosó, melynek végén van egy ajtó. Az angyalod benyit rajta, Te kövesd őt és egy kis szobában találjátok Magatokat. Ebben a szobában van egy henger alakú fülke, amibe pont belefértek. Ez a fülke nem más, mint egy Galaktikus Transzporter, mely egy különleges helyre vezet, mégpedig egy Galaktikus Gyógyklinikára, mely annak az angyali csoportnak épült, amelybe tartozol. Ennek a hengernek nincs ajtaja, ám ez nem akadály, mert egyszerűen áthatoltok a falán.

Ahogy a henger belsejében kényelmesen elhelyezkedtek, a falak felfénylenek és mire kialszanak, Ti már egy fényes teremben találjátok Magatok, ahol számos ilyen hengert figyelhettek meg.

Gyertek ki a hengerből úgy, ahogy bejöttetek rajta, csak lépjetek ki a falán keresztül. Egy Fénylény jelenik meg, aki észlelte az érkezésetek. Mosolyogva köszönt Benneteket, az ő feladata az, hogy elkísérjen abba a szobába, ahol egy másik Fénylény vár Benneteket. Az angyalod addig itt marad ebben a szobában és várja a visszatérésed. Ez a másik Fénylény ennek a Galaktikus Gyógyklinikának a Fő Gyógyítója, az ő felelőssége lesz ez a gyógyításod. Örömmel üdvözlitek egymást, majd odavezet Téged egy kapszulához, melynek az ajtaja már nyitva áll és várja, hogy belefeküdj.

Ahogy belefeküdtél, a kapszula ajtaja becsukódik, Te pedig igen kellemesen fekszel benne. Egy szkennersugár jelenik meg, végigtapogatja a tested, automatikusan megállapítja az állapotod, a sejtszerkezetedet, valamint azt, milyen gyógyításokra, új szervekre és energiákra van szükséged.

Amíg tart a letapogatás, lehetőséged van arra, hogy egyéni kérést fogalmazz meg a Fénylény felé, milyen új szervet szeretnél, esetleg a meglévő szerveiden szeretnél-e valamilyen javítást, változást előidézni. Ő ezeket a gondolataidat látni fogja, aztán eldönti, milyen módon valósíthatja meg ezeket a külön kéréseket.

A szkennersugár végzett a letapogatással és elkezdődik a gyógyítás. Mindenféle fények kapcsolódnak be a kapszula belsejében, azok a fények, melyekre szükséged van. Minden egyes fénysugár egy energiaminőséget képvisel, abból látod, mennyi fény gyullad ki, milyen sok gyógyításra és változásra van szükséged. Csak feküdj nyugodtan a kapszulában és élvezd a fényáradatot, ami körbevesz. Figyelj és hallasz egy számot, ameddig lassan el kell számolnod. Mire végzel, a kapszula ellátott Téged azokkal az energiákkal, melyekre szükséged volt és ami miatt idejöttél. Amikor ez megtörtént, a kapszula ajtaja kinyílik és Te kiszállsz belőle.

Köszönd meg a gyógyítást a gyógyító Fénylénynek, és a kísérőd visszavezet Téged abba a transzporterterembe, ahol a védőangyalod vár Téged. Elköszöntök ettől a Fénylénytől is, beszálltok újra a hengerbe, ám még nem visszafelé indultok. Ahogy az angyalod beindítja a Galaktikus Transzportert, az újra felfénylik és Ti egy távoli Galaxisban találjátok magatok, ahol senki nem láthatja, ahogy fel fogsz töltekezni a csillagok energiáival.

Ez a henger a világűrben lebeg, Ti pedig kilibbentek a falán. Előtted egy Föld méretű bolygót látsz csak úgy keringeni a semmiben. Növeld meg magad akkorára, mint ez a bolygó. Növeld tovább magad most kétszer akkorára, majd tovább, egészen addig, amíg a bolygó teniszlabda méretűvé nem változik. Nézz körbe és keress magadnak egy csillagot, amit megfoghatsz a bal kezeddel, egy másikat, amit megfoghatsz a jobb kezeddel, egy harmadikat, melyre ráteheted a bal lábad és egy negyediket, melyre ráteheted a jobb lábad. Ahogy mind a négy csillaggal kontaktusba kerültél, érzed, ahogy a csillagok energiája elkezd áramolni beléd. Amikor teljesen feltöltekeztél a csillagenergiával, engedd el a csillagokat és keresd meg a teniszlabda méretű bolygót. Kezdd el csökkenteni a méreted akkorára, hogy újra kétFöldnyi méretben lásd a bolygót. Érzed, ahogy a csillagenergia koncentrációja a méretcsökkenéstől felsűrűsödik benned, és rendkívüli módon felerősödik. Csökkentsd tovább magad vissza az eredeti méretedre, amikor ez megtörtént, érzed, ahogy tovább sűrűsödik benned a csillagenergia és eléri azt a szintet, amivel már visszautazhatsz.

A védőangyalod örömmel veszi tudomásul azt a felerősödött energiaszintet, amiket ezek a napok tápláltak beléd. Odavezet Téged a hengerhez, beszálltok, mire az felfénylik. Mire kialszik, újra abban a szobában találjátok Magatok, ahonnan az elején elindultatok.

Kövesd az angyalod, gyertek ki a szobából és újra a Központi Teremben találjátok magatok. Amikor az angyalod elköszön tőled és távozott, a gyöngyházfényű kapcsoló újra felfénylik. Itt az ideje, hogy visszagyere, hisz már rendelkezel a szükséges gyógyításokkal, új szervekkel, energiákkal, ráadásul megnövekedett csillagenergiával is rendelkezel.

Számolj el 10-től visszafelé, amikor pedig elérted az egyest, kinyithatod a szemed. Tíz, kilenc, nyolc, hét, hat, öt, négy, három, kettő, egy.

Sikan, sikan sikan!

 http://e-bc.site90.com/hologram/atjarok/hosszu/mocca/comment/kulonlegesgyogymed.htm

 

 

fenyhajo.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.