Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DNS gyógyítás

2013.08.13

 

20120827-genkonfliktusok-dns-kromoszoma-illusztracio.jpg

 

DNS gyógyítás
 
Az Új Föld gyógyító technikái a 21. században
Az elmúlt években nagy változásokon mentünk keresztül. Ezek a változások érintették fizikai, érzelmi, mentális és spirituális testeinket. A jövő gyógyító és kiegyensúlyozó technikái különbözni fognak a múlt technikáitól. És ez érthető is, mivel új Kristály testünk másképp működik, mint a Régi Föld biológiai formái.
A legalapvetőbb különbség - ahogy ezt ki is fogjuk fejteni - , hogy a Kristálylétezők teljesen aktivált és összekapcsolt DNS hozzáféréssel rendelkeznek, és képesek saját energia- vagy hullámmintázatuk Szent Geometriai Mintázataival dolgozni, és szándékukkal megváltoztatni azokat.
 
A gyógyítás megközelítése a Régi Földön
 
Korábbi gyógyító technikáitok gyakran a trauma helyének megállapításán, és a trauma feldolgozásán alapultak. Ez úgy történt, hogy megkerestétek és elengedtétek/feloldottátok az „energiablokkokat” az aurában vagy a fizikai testben.
Ez hatásos volt és segít most is, hogy helyreállítsa az energiaáramlást és működést a személy energiamezőjében és fizikai lényében. Ám ez a Régi Energiájú Mintázatnak nevezhető sablonon belül dolgozik, és azt tartja fenn.
Ez a sablon a DNS-etekben tárolt emberi működés mintázata, amit a szüleitektől kaptatok, akik viszont szintén szüleiktől kapták. Ez a DNS tartalmazza a működési zavarok és betegségek összes családi feljegyzését, amihez egyénként hozzáférhettek és tapasztalataitok megteremtéséhez igénybe vesztek földi inkarnációtok során.
A betegségnek és a bajnak ezek a fizikai manifesztációi gyakran kapcsolatban álltak - ha nem az eredményei voltak - a bűnbe és a karmába vetett érzelmi és mentális hiedelemmintákkal, és a hozzájuk köthető bűnösség, büntetés és „visszafizetés” hiedelem mintáival. Ezek a hiedelmek szintén bele vannak kódolva a DNS-be az érzelmi és a mentális szinteken, és így együttesen hozzák létre a „Régi Energiájú Mintázatot”.
Így – ha gyógyuláson vagy kiegyensúlyozáson mentek keresztül – nem lesz igazán hatásos, ha továbbra is egy olyan mintázatból merítetek, ami a betegségeket és a rossz érzéseket az „emberi állapot” vagy „tapasztalás” elfogadott részeinek tekinti.
 
DNS-etek és a Tökéletes Egészség Mintázata
 
 

az_uj_fold_gyogyito_technikai_html_144a800d.jpg

Ha megértitek a DNS-etek természetét és működését spirituális nézőpontból, akkor az segíteni fog abban, hogy megértsétek, hogy hogyan dolgozhattok a gyógyító energiákkal a leghatékonyabb módon.
Amit az Emberek DNS-nek neveznek, az valójában egy óriási könyvtár vagy információs központ, ami tárolja és tartalmazza minden egyes inkarnáció és létidő szent geometriai mintázatát.
 

 

A fizikai test tartalmazza a fizikai járműre vonatkozó DNS feljegyzéseket – ám minden egyes finomabb vagy energiatestetek tartalmaz egy hasonló DNS feljegyzés–összeállítást.
A Régi Földön a legtöbb embernek csak a fizikai, érzelmi és mentális testének DNS feljegyzéseivel volt kapcsolata. Nem voltak összekötve spirituális vagy kozmikus DNS-ükkel.
 
A Kristály állapotba való átmenet része a létező „újrakapcsolódása” vagy „újrahuzalozása”, hogy elérése legyen a spirituális vagy kozmikus DNS-hez is. Ez azt jelenti, hogy a Kristály Létezőnek hozzáférése van a teljes DNS feljegyzéshez, ami Akasha feljegyzésként is ismert, mind egyéni lényére vonatkozóan, mind a bolygóra, a naprendszerre és a galaxisra vonatkozóan. Jelenleg legtöbbeteknek még hiányzik a képessége ahhoz, hogy hozzáférjen ezekhez, ám ki fogjátok ezt fejleszteni, ahogy a változásokkal eléritek teljes potenciálotokat.
Így – ha már kapcsolatba kerültök a DNS-etekkel azáltal, hogy engedélyezitek a Kristály állapotba való átmenetet – elérhetővé válik számotokra a jólét és a tökéletes egészség mintázata, ami a bolygón tartózkodó Emberi Lényekre vonatkozó eredeti terv.
Ez jelen van saját DNS feljegyzésetekben, csakúgy, mint az emberi fajra vonatkozó általános terv mintázatában, ami része a bolygó saját DNS feljegyzésének. Elérhetitek ezt a mintázatot, ha visszafelé haladtok a DNS láncon a „Forrás Kódjáig” vagy Eredeti Tervig – vagy előre haladhattok a jövőbe a lánc mentén, hogy összekapcsolódjatok Jövőbeli Énetekkel, ahogy ő megéli a tökéletesség mintázatát.
 
A DNS és a szent geometria – az ötpontú szimmetria, a Földön létező szerves élet mintázata
 
az_uj_fold_gyogyito_technikai_html_m30c39a78.jpg
A bolygón a szerves élet mintázata az ötpontú szimmetrián vagy ötszögön vagy pentagramon (ötágú csillag) alapul. Ha megnézitek az itt látható DNS-t ábrázoló képeket, akkor észre fogjátok venni az ötszög vagy pentagram mintázatot. És hogy a DNS fraktál-matematikailag tíz körkörös mintázatból áll (2x5). Ami a fizikai DNS két szálát jelképezi a tipikus hélix (csavar) elrendezésben.
 
A DNS-nek ez a fraktál ábrája vagy mintázata a hozzáférés vagy kód a tökéletes egészség mintázatához a materiális síkon.
 
Önsegítő technikák a 21. században
 
A következő technikák segítségével dolgozni tudsz saját gyógyulásodon és átalakulásodon:
 • Relaxálj, majd meditatív vagy Alfa állapotban képzeld magad tökéletesen egészségesnek. Ezzel azt sugallod a testednek, hogy ez az a mintázat, amit szeretnél megélni ebben az inkarnációban. Kérd meg a Felsőbb Énedet és Vezetőidet, hogy dolgozzanak veled azon, hogy a diszfunkcionális, Régi Földre jellemző Mintázatot cseréljék le az új Kristály Mintázatra, ami a tökéletes egészséget tartalmazza.
 • A fentebbi DNS ábrázolásokat használva, kérd meg Felsőbb Énedet és Vezetőidet, hogy aktiválják minden DNS kódodat, hogy hozzáférhess a tökéletes egészségre vonatkozó eredeti terv mintázatához. Képzeld el, hogy előre vagy hátra haladsz a feljegyzések ezen láncán, míg össze nem kapcsolódsz az eredeti terv tökéletességével. Majd ekkor kérd meg őket újra, hogy segítsenek belépni ebbe a Mintázatba, és elfogadni azt, mint Energia Alakzatodat a jelen pillanatban.
 • Mivel energiával és fénnyel dolgozol, használhatsz színeket is, hogy segítsenek a gyógyulásban és a meditációban. Az új színek, melyek a multidimenzionális Kristály Mintázathoz vagy Tökéletes Mintázathoz való hozzáférést képviselik, az Arany, Ezüst, Akvamarin, Magenta, Réz vagy Vörös arany, Indigó lila és a Barack-Narancs. Képzeld el, hogy ezek a színek keresztüláramlanak a testeden és aktiválnak minden sejtet a testedben.
 • Dolgozz a zenével és a hangokkal. Ha tudod, hogyan kell a hangokkal gyógyítani, ismered a hangterápiát, akkor használd ezt, hogy tiszta és erős tonális frekvenciákat közvetíts a testedbe és az energiameződbe. Ha nem, akkor válassz olyan zenét, amivel kapcsolatban úgy érzed, hogy a nyugalom, a harmónia és a béke frekvenciáit hordozza, és ami a tökéletes egészséget képviseli számodra.
Készülj fel, hogy esetleg ellenállással találkozol, mivel a pszichéd ragaszkodhat a régi energiákhoz. Talán mély tudatalatti okaid vannak arra, hogy szükségét érzed a betegségnek és a kényelmetlenségeknek, amit meg kell értened és el kell engedned a folyamat részeként.
 
Tedd fel magadnak a kérdést: „Mi az oka annak, hogy ragaszkodom a betegség és a kényelmetlenség mintájához?” Majd kérdezd meg Belső Vezetésedet és Felsőbb Énedet, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy elengedd az ellenállást.
 
Légy felkészülve az „újrahuzalozásra” és a változásokra
 
Elméletileg képesek lennétek rögtön megváltoztatni a mintázatokat. Ám az eltorzult és rosszul működő minták hosszú ideje történő használata bizonyos változásokat okoztak az emberi lény fizikai és spirituális működésében, és egy azonnali változás valószínűleg „felrobbantaná” a rendszert, és óriási sokkot okozna az egyén számára.
 
Ezért az egyik mintázatról a másikra való áttérés fokozatosan történik. A Magasabb Angyali aspektusok segítenek abban, hogy fokozatosan keresztülmenj az újrahuzalozási folyamaton, ami az eddig zárt meridiánok megnyitását jelenti, valamint új meridiánok vagy energiacsatornák létrehozását, hogy képes legyél hordozni az új energiákat, amit ez a test vagy forma „használ” most a manifesztációhoz.
 
Értsétek meg, hogy mivel ezeket a rosszul működő mintázatokat alkalmaztátok, és DNS-etek és energia meridián rendszereitek bizonyos aspektusait nem használtátok, ezek elcsökevényesedtek és működésképtelenekké váltak. Most, ahogy újra hozzáfértek ezekhez az energiákhoz a DNS kódjaitok aktiválása által, az energiarendszereket újra létre kell hozni és újra ki kell építeni a testetekben.
 
Ez egy nagyon kimerítő és feszültséggel teli folyamat lehet, tehát számítsatok arra, hogy ez nem fejeződik be rögtön, és hogy a változások során fizikai tüneteket is meg fogtok tapasztalni.
 
Az újrahuzalozás és a mintázat megváltoztatásának tünetei
 
Íme néhány tünet, amit megtapasztalhatsz a folyamat részeként:
 • A legizgalmasabb tünet az információ és tudás magasabb szintjeihez való hozzáférés. Ez gyakran a pszichikus képességek gyors megnyílásaként tapasztalható, ami nem más, mint hozzáférés a magasabb szintek spirituális DNS-éhez vagy kódjaihoz. Ám ez zavaró és ijesztő lehet, ha túl gyorsan történik. Élvezd a tempót, ám próbálj meg földelt, mellette érzékeny maradni.
 • Nem tudsz aludni éjszaka, vagy felébredsz hajnali 3 órakor. Ez arra utal, hogy a rendszer túlenergetizált az energiamennyiségtől, melyek keresztüláramlanak az újonnan létrehozott vagy megnyílt meridiánokon.
 • A test vibrálhat, és „elektromos feszültséget” érezhetsz keresztüláramlani a kezeiden és a lábaidon. Ez az új energia meridiánok megnyitásának tünete az energiamezőben, és megnövekedett energiaáramlás érkezése.
 • Égő fájdalom vagy bizsergés a gerincoszlop mentén. Ez azt jelzi, hogy az energiaáramlások összhangba kerülnek a gerincoszlop mentén, ahogy minden csakra „helyére kerül” az új energiarendszeren belül, és létrejönnek az összekapcsolódások.
 • Érzelmi tünetként sokszor szorongás és depresszió jelentkezik. Régi félelem-energiákat kell elengedni, és új mintázatokat elhelyezni. Ezen a ponton gyakran találkozhatsz ellenállással, mert az emberek olyannyira megszokták a túléléshez kapcsolódó félelem és szorongás állapotait, hogy sokszor nagyon nehéz ezeket elengedni, és elfogadni a szeretetbe, biztonságba és bizalomba vetett hit mintázatait.
 • A mentális test változásai és az ezen a szinten történő újrahuzalozás gyakran emésztési zavarokat és fájdalmakat okoz. Ez megnyilvánulhat hasmenésként is, ahogy elengedsz és megváltoztatsz régi energiákat.
 • A test gyakran influenzaszerű tüneteket tapasztal meg, melyek főként a mellkasra, az arcüregre és a homlokra összpontosulnak. Ez intenzív tisztulást jelez a szív-, torok-, és homlokcsakra szintjein az összekapcsolódási és újrahuzalozási folyamatban, ahogy a spirituális DNS újra kapcsolatba kerül a fizikai, mentális és érzelmi szintek DNS-ével és csakrarendszereivel.
A nagy kérdés mindig így hangzik: „Meddig tart ez a folyamat?”
 
Az átmenetnek nincs egy „fix” hosszúságú időtartama. Eltarthat és el is szokott tartani pár évig, mire befejeződik. A legtöbben, akik engedélyt adtak a változásokra, hogy a Régi Energiájú Mintázatról az Új Energiájú Mintázatra térjenek át, még mindig a változási folyamatot élik meg.
 
Ám felgyorsíthatod a folyamatot a fentebb említett technikák használatával, és úgy, hogy együttműködsz a folyamattal. Valamint azáltal, hogy fizikai rendszeredet jó erőben tartod, ahogy erről lentebb beszélünk.
 
A folyamat támogatása
 
Segítheted a folyamatot, ha követed ezeket az alapvető lépéseket:
 • Biztosíts a testednek elegendő pihenést és alvást. Az átmenet és az újrahuzalozási folyamat stresszes és kimerítő lehet.
 • Táplálkozás: próbálj helyesen táplálkozni, legyen kiegyensúlyozott az étrended, ami fehérjében gazdag. A test sok aminosavat fog használni a DNS kódok aktiválási folyamatában és a rendszer újrahuzalozásához.
 • Kiegészítők és gyógyhatású készítmények: a folyamatban legjobban használható gyógyító készítmények a virágesszenciák, a Schüssler sók és a Szent Bazsalikomnak nevezett ayurvédikus gyógynövény keverék.
 • A Bach-virágesszenciák széles körben hozzáférhetők. A „Rescue Remedy”(Elsősegély cseppek) segít megbirkózni a gyors változások okozta feszültséggel és traumával. A vadrepce (Mustard) segít a depresszión, a bohócvirág (Mimulus) és a rezgőnyár (Aspen) pedig a szorongásos és félelmekkel teli állapotokon.
 • A Schüssler sók (Tissue Salts) akkor a leghatásosabbak, ha a kombináció tartalmazza mind a 12 sót. Ez olcsó, és segíti a testet a helyreállításban és a regenerálódásban.
 • A Szent Bazsalikom egy ayurvédikus gyógynövény kiegészítő, amit tradicionálisan Indiában használnak, hogy fenntartsák az egészséget a megvilágosodás és a spirituális növekedés folyamata során, ami pont az, mint ami ebben a folyamatban történik. A Szent Bazsalikom támogatja a fizikai testet és segít abban, hogy könnyebben és gyorsabban hozd be a fényt és az energiát.
Celia Fenn cikke
 
DNS - RNS / DNS -spirituális bioenergetika leírása, és hatása az ember fejlődésében
 (részlet)

A DNS spirituális szempontból jóval több, mint egy speciális nukleinsav, mely többek között „csak” átörökíti egyik sejtről a másikra a genetikai kódokat, vagy irányítja a fehérjeszintézist ( DNS, RNS biokémia ). A DNS dupla hélix formátumát (csavarodását) a gravitációnak, az időnek, a mágnesességnek és a kozmikus energetikai szövedéknek köszönheti.

A DNS (hasonlóan az aurához) több (spirituális-mágneses) szakrális burokkal rendelkezik, mely tartalmazza mindazon információt, mellyel, a tudattal és szabad választási joggal rendelkező ember befolyásolhatja fejlődését fizikai, spirituális létére ill. az egészségére vonatkozóan is (DNS és a candida betegség összefüggése). A DNS mágneses burok (interdimenziós energiamező) szintjei tükrözik és tartalmazzák mindazon lehetőségeket és információkat, melyek rendelkezésére állnak az embernek (melyekkel eleve rendelkezik), és amelyek szolgálják az egyén további fejlődési szándékát, gyógyulását és annak megvalósulását. Ezen lenyomatok a DNS szakrális rétegeiben találhatóak meg, melyek egymással szoros kapcsolatban állnak. Minden réteg „értesül” bármelyik rétegnek az információjáról, rezgésszintjéről, ha úgy „tetszik”, az ember szellemi befolyásáról és hatásáról (szándék, döntés!).

A fizikailag látható első DNS réteget a következő 11 mágneses DNS réteg (burok), mint árnyék veszi körül, és az ember számára csak ez lesz idővel is észlelhető, mivel az ember négydimenziós entitás egy sokdimenziós valóságban. A sejtjeivel, illetve a DNS -sel folyamatos (tudattalan) bioenergetikai kommunikációban áll az ember, és a sejtek követik a tudat által diktált elvárásokat (sejtintelligencia). Ezért van az, hogy a tudatos energetikai hozzáállással, és tudatos információtovábbítással (beszéd, mint rezgés, szándék és döntés, mint energetikai irányítás-azaz hozzáállás) gyorsítható, vagy blokkolható a gyógyulási folyamat (stressz-stressz oldó források, fogyókúra és a bioenergetikai gondolkodás, Bach-virágterápia)!

A DNS interdimenziós mágneses terének (burkainak) természetes, külső beavatkozástól mentes befolyásáról (rezgésszint emeléséről) van szó, mivel nincs semmi, ami eleve elrendelt lenne, mert a szabad akarat és szabad választás mindenben és mindenhol érvényesül (szemléletmód)! Csak korlátozott tudatosság és dualitás (természetes pozitivitás és negatívizmus) van, mely ugyan az ember, emberiség energetikai és Tudati „sajátossága” egyenlőre még, de ez ami vár a fejlődésre és fejlesztésre, egyensúlyba hozásra, ez a jövő útja!
A DNS betegség befogadó zára is „saját tervezés”, de adott a szabad akarat, amivel bezárható az a zár, amit végképp nem áll szándékunkban megtapasztalni. A tudatos szándék és választás által, ezek a betegségekre, fertőző ágensekre is nyitott zárak bezárhatóak és átkódolhatóak. Ez esetben maga az a lényegi megtapasztalás, amivel „átemeljük magunkat”, egy adott, számunkra negatív szituáción (és ez nem csak a betegségekre vonatkozik)!

Amennyiben Ön most olvassa ezen sorokat és érdeklődés, kérdések, akár kétkedések merülnek fel önben, akkor biztos lehet abban, hogy ez sem a véletlen műve.
A szándék, választás, döntés kinyilvánítása, megengedése és a teremtés szinkronicitása az, amely megvalósítja az egyensúlyt, melyet kívántunk és elfogadunk. Minden „csodaszámba” illő gyógyulás DNS (szakrális) szinten ment végbe, az egyén saját szándéka, megközelítése, elfogadása és megengedése által. Azaz, olyan tudati ráhatást tudott alkalmazni a gyógyuló saját szervezetére nézve, melyet maximálisan követett és felhasznált a sejtszinti tudatossága.
A DNS gyógyítás, gyógyulás rétege (IX. réteg) az emberi sejt intelligenciájának aktivizálása. Ez a DNS interdimenzionális antennája, a gyógyulás szándéka itt talál „befogadásra”, a harmónia „meghallása” a gyógyulás aktivizálásának a kulcsa.

A gondolat, az érzelem, és a kimondott szó is energia, rezgés. Az „ezek” által képzett rezgésekre illetve rezgésszintre reagálnak a sejtek, illetve a DNS mágneses szakrális tere. Minél magasabb a tudatunk által képviselt és átadott rezgésszint (pozitív gondolat, pozitív érzelem, beszéd), annál magasabb szintű energia frekvenciában részesülnek sejtjeink.

A megfelelő „utasítást” (kérést), a DNS burok megfelelő szakrális szintje veszi át, illetve „értelmezi” azt. Ez a mágneses tér „hall” és utasításként értelmez minden agyi-elme produktumot (azaz gondolatot) és kimondott szót (annak rezgésszintjét), ezért figyeljünk oda arra, hogy mit mondunk, mert így annak a rezgésszintjét veszi át egész szervezetünk (és azt is veszi természetesnek..)!

Beszélgessen sejtjeivel, fejezze ki választását szóban, azaz küldje meg rezgésszinten is eredeti szándékát, utasítását a sejtjeinek, DNS -ének! Ez nem más, mint tudatos energetikai együttműködés sejtjeivel, DNS szinten. A DNS /I. réteg/ biológiai rétege tartalmazza a teljes genetikai kódot (a DNS dupla hélix formátumát, mint biológiai „ujjlenyomatot,” fizikai síkon csak ez az egy látszik), ide érkeznek be először a tudat által küldött információk!
A mentális, a tudatos hozzáállás és irányítás a gyógyulás kimenetelében - programozásának hatása a gyógyulásban-, és annak lezajlási idejében így nyer értelmet (az ember, mint pszicho-szomatikus egység).

Gondolkodjék az energetikai szemléletmód alapján:

A betegség tehát nem más, mint a szervezetem (a sejtjeim, a DNS -em) üzenete tudatom számára arról, hogy rosszul használom fel energetikai tartalékaimat, illetve gátlom az energetikai blokkjaim feloldását! Következményesen, mivel elsődlegesen a bélflóra állományban történt meg az energetikai „kisülés”, azaz az elsődleges energetikai hiány itt lépett fel, és kódrendszerem nyitott a gomba ágensek felé, nyitottá váltam a candida albicans gombafertőzés felé...

…Most kinyilvánítom minden sejtem felé a gyógyulási szándékom, mert ez a döntésem, és mindent megteszek fizikailag is az energetikai egyensúly visszaállításáért, mi több, emelem energetikai rezgésszintemet! Folyamatosan fenntartom ezt az energetikai információt magamban (elmémben), és ezt továbbítom sejtjeim, DNS -eim felé…! Ön az, aki katalizálja Önmagát a gyógyulásra!

Ez a szellemi támogatás és produktív folyamat a sejtek számára mindaddig tart, amíg tudatával más információt nem közöl, azaz, nem ad ki más utasítást! Ez a „félreinformálás” leggyakrabban nem tudatosan történik meg, hanem az aggódás, türelmetlenség és bizonytalanság az, amely gátló tényezőként jelentkezhet a továbbiakban. Ettől sem kell megijednie, mert ez a dualitásból fakad, mely még egyelőre szorosan hozzátartozik az emberiség fejlődési „stratégiájához”! Jelentse ki (kérje), hogy a „fantom” félelmektől, stressztől a továbbiakban meg szándékozik szabadulni, és energetikai egyensúlyt óhajt kialakítani magában és környezetében.

Tartsa magát az eredeti szándékához, és gyakran emlékeztesse magát arra, hogy a sejtjei ( DNS -e) ezt tudomásul vették, és végzik a dolgukat gyógyulása érdekében! Használja célzottan az energetikai tudatosságát és a különböző energetikai blokk-oldó stratégiákat (lásd. még: Mély be- és kilégzés technika, Stressz bioenergetika és a kiegyensúlyozott önbecsülés megteremtése, a Bioenergetikai gyógymódokat, és Biorezonancia kezeléseket, Radiesztézia), melyek emelik az egész szervezetének energetikai rezgésszintjét és korrekciós munkáját!

forrás: www.bioenergetikus.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.