Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Öngyógyítás szimbólumokkal

2013.07.24

 

viraga3.jpg

Gyógyítás szimbólumokkal
 
MIT? HOGYAN? MIKOR?RAJZOLHATÓ A TEST FELÜLETÉRE
MILYEN HATÁSOKAT VÁLTHAT KI RÖVID ÉS HOSSZÚ TÁVON?
 
A szimbólumok geometrikus jelek viselése a bőrön ősidők óta az emberiség őstudásához tartoznak. A felhasznált szimbólumok információk által az egyes emberek aktív adóként és passzív vevőként is együttműködtek a teremtő folyamatokban.
A szimbólum szó a  görög symballein szóra vezethető vissza. Jelentős természeti népek hatalmasságai bölcsei a múltban és a mai napig használják a jeleket. Tudták és tudják, hogy bizonyos anyagok sorrendbe helyezése velük összefüggő arányok alkalmazásával  színek formák geometriai jelek használatával a bőrfelületen  a világegyetemből származó információra tehetnek szert.
Rendkívüli erőket, energiákat mozgathatnak meg, amellyel erőteljes befolyást érhetnek el az emberek egészségi és pszichés állapotában.
 
Kozmikus információk a bőrön.
 
A bőr pakknak nevezett antenna rendszere régóta ismert, de az emberiség az idők alatt ezt a tudást is elfelejtette. Ezek a pontok aprócska geometriai jelek a bőrön, energiapontok a bőr alatt 0.1 mm –el, saját ideghálóval vezénylik a test valamennyi lényeges funkcióját. Fotonok segítségével a nyirokrendszer továbbítja az ősi információkat a felhámban.
A pozitív impulzusok építő, a negatív romboló hatással van a szervezetre. A beteggé tevő negatív információk bizonyos szimbólumok elhelyezésével átírhatók pozitívra, így minden betegség gyógyítható.
A betegség belső és külső egyensúlyhiányt, diszharmóniát hoz létre, az isteni középúttól való elszakadást jelenti. Mint minden betegség lelki eredetű, ezért az embert holisztikusan kell néznünk :   Ami kint az bent, ami lent az fent.
 
Az univerzum legnagyobb és első szabálya a  
SZABAD AKARAT ELVE: aTISZTA FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET.
 
Ahhoz hogy valaki meggyógyulhasson, minimum három dolognak kell megfelelnie:
 
1. Hajlandóság az eddigi helyzet elengedésére
 
Kimondani és leírni egy A4 papírra
 
ITT AZ IDŐ KÉSZEN ÁLLOK A GYÓGYULÁSRA MINDEN SZÍNTEN!
SZERETEM ÖNMAGAM!!!
 
Azt szoktam mondani: Nézd az életed egy sakktáblaként, a bábúk a szereplők, lásd meg az összefüggéseket ki mit? és miért csinált? mit kellett belőle megtanulni? hogy kerültél a mostani helyzetbe?
A mondat első felével nincs is gondja a betegek 80 %-nak a Szeretem önmagammal annál több vért tudnak izzadni vele! Pedig ez a kulcs mindenhez, ahogyan önmagad szereted, úgy szeretsz másokat és ez így van!!!
 
2. Felelősség vállalás
 
3. Határtalan hit a gyógyulásban.
                              "Isten nem kockajátékos "
                                                                    Einstein
A világegyetemet az embernek nem megértenie kell, csak eligazodni benne, mert betegség olyan nem létezik csak ember! Minden a szívben dől el. A szív a szeretet potenciája. A  betegség a zavar mindég a fejben kezdődik, a feji agyból indul. A betegség mindég a spirituális síkon mutatkozik először. Ezért kell megtanulnunk feltétel nélkül szeretni mindent és mindenkit.
Sandy Stevenson
 
 
Feltétel nélküli szeretet !!
Mit is takar valójában az egyszerűnek tűnő, de sok ember számára még sem mindig ismert szó, hogy feltétel nélküli szeretett.
Feltétel nélküli elfogadás. Amit sokan bár kimondanak a szájukkal, de még sem képesek eszerint élni. Mert ha eszerint élnének és mindig a másik ember érzéseit, vágyait tekintenék elsődlegesnek, képesek lennének megtenni azt, amit elfogadásnak hívunk. Ami nem csupán egy gondolat, hanem egy végső állomás. Ahol aszerint cselekszünk, ahol nézzük a másik fél gondolatait és ha ezt a sajátunkkal párhuzamba hozzuk, békére lelünk. E nehéznek tűnő, de még is oly egyszerű dolgokat egy féleképpen érhetjük el. A feltétel nélküli szeretettel, mi minden ember szívében benne él.
Olyannak szeretlek amilyen vagy!
…miközben a saját stílusodat keresed, amelynek révén kapcsolatba léphetsz a téged körülvevő világgal.
Tiszteletben tartom, hogyan szeretnéd megtanulni a leckéidet. Tudom, hogy ez így van, jól tudom, hogy pontosan az vagy, akinek lenni szeretnél, és nem az, amit én vagy mások elvárnak. Tisztában vagyok vele, hogy nem tudom mi a legjobb neked, még ha időnként azt hiszem is, hogy tudom, én nem vagyok ott, ahol te. Nem láttam a világot a te szemszögödből. Nem tudom  milyen tanulási folyamatokat választottál magadnak, hogyan és  kivel szeretnéd ezeket megoldani, és mennyi időt szánsz rá. Nem a te szemszögödből nézem –honnan tudhatnám, hogy mire van szükséged?
Hagylak, had járd az utad –nem ítélem meg a tetteidet sem a gondolatban sem tettben! Nem tekintem tévedésnek, vagy hibának  amit mondasz vagy teszel. Látom, hogy sokan sokféleképpen látjuk és tapasztaljuk a világot. Bármikor fenntartások nélkül elfogadom a döntéseidet. Egyáltalán nem ítélkezem, mert ha elvitatom a fejlődéshez való jogodat, akkor elvitatom a sajátom és másokét is
Azokét, akik más utat választanak mint én. amelyben én talán nem fektetnék energiát, mégsem tagadnám meg soha a szeretetet amelyet isten belém plántált, hogy árasszam az egész világba. Ahogyan téged szeretlek, úgy fognak engem is szeretni, azt fogom learatni, amit elvetettem. Elismerem a szabad döntéshez való egyetemes jogodat, hogy a saját utadat járd, előre haladj vagy megpihenj, ahogyan éppen jónak látod és érzed.
Nem ítélem meg, hogy a lépés kicsi vagy nagy, könnyű vagy nehéz, felfelé, vagy lefelé vezet. Hiszen ez mind az én nézőpontom lenne, lehet, hogy tétlennek látlak és ezt értéktelennek tartom, miközben te mégis gyógyírt adsz a világnak csupán azzal, hogy létezel isten világosságával megáldva. Nem láthatom át mindég az isteni nagy rend képét.
Az élet minden áramlatának elvitathatatlan joga, hogy maga válassza meg saját fejlődését  és én szeretettel vallom, hogy tiéd a döntés joga a saját jövődet illetően. Alázattal hajlok meg a felismerés előtt, hogy az, amit én a legjobbnak tartok számodra nem feltétlenül helyes.
Tudom, hogy téged is vezetnek csak úgy, mint engem és egy belső kényszert követsz, amely megmutatja neked az igaz utat. Tudom, hogy  sok bőrszín, vallás, szokás, nemzetiség és hitrendszer létezik, tudom, hogy mindannyian a magunk módján tanuljuk meg, hogyan vihetjük vissza a szeretetet, bölcsességet a nagy egészbe, ha valami csak egyféleképpen lenne, akkor egyetlen emberre lenne szükség. Nem csak olyankor akarlak szeretni, amikor úgy viselkedsz,  ahogyan szeretném és ugyanabban hiszel amiben én .Rájöttem a fivérem, a nővérem vagy, még ha mástól születtél és más istenben hiszel mint én. A szeretet, amit érzek, isten egész világát magába öleli. Szerető szolgálattal töltöm az életemet és azon vagyok, hogy lehető legjobb lehessek. Minden nappal egy kicsit közelebb kerülök az isteni szeretethez, ezzel mélyen legbelül egyre több szeretetet táplálok az univerzum összes lény felé.
Én kívánom mindannyiunknak, hogy megélhessük milyen adni és milyen kapni feltétel nélküli szeretetet!
 
Amikor szeretetet sugárzol, szeretetben részesülsz.  Amint tudatosul benned, hogy mindig eldöntheted, bezárkózol vagy szeretetet sugárzol, máris kezdetét veszi gyógyulásod. A szeretet nem ad egyebet, mint önmagát, és nem vesz el semmit, csupán önmagából.
A szeretet nem birtokol, és nem birtokolható. Mert a szeretetnek elég a szeretet.


 
Szímbólumok használata egyszerűen a gyakorlatban!
A szimbólumokkal való gyógyítást legjobban a gyerekek szeretik! Úgy lehet össze rajzolni a testüket, hogy édesanyával együtt csinálják és még jó móka is!
Bőrbarát filctollat, vagy amennyiben nem engedhetjük meg, hogy színes vonalakkal közlekedjünk az utcán, munkahelyen a  saját körmeinket is használjuk a jelek felvitelére a bőr felületén. Ebben az esetben 15-20 percenként meg kell ismételni. A bőrbarát filctollak is könnyen lejönnek ,ezért ellenőrizni kell.
A szimbólumoknak, mint mindennek az univerzumban, két éle van, lehet gyógyításra és pusztításra használni. Ilyen pl az Indiaiak és a Tibetiek szent keresztje, ami a BÉKE jelképe,  mi  Horogkeresztként ismerjük, de nem mindegy hogy a keresztet hogyan rajzolom: jobbra  a Pusztítás, balra a Béke  jelképe és használójának azt adja, amire használja.
Öt ágú csillag: Legerősebb védelmi és erősítő szimbólum!!!
Ám nem pirossal kell rajzolni, mert akkor a hatalom jele, vért, pusztítást vonz Pl: Szovjetúnió.
Az USA  zászlóját kitalálója már tudta mit csinál, Ők nem vörösre színezték a csillagokat.
Erősíthetünk vele gyenge csuklót, könyököt, térdet, de itt vigyázva, mert a térd az alázat jelképe és nem igazán kell még erősíteni az egonkat.
Végső esetben jó védelmi szimbólum is, és bármilyen kéréssel fordulunk az univerzum felé kőrbe rajzolt ötágú csillagban tesszük.
Azért egy dolgot ne feledjünk el, ez a módszer sem ér semmit, ha a lelkünkből, és az agyunkból nem töröljük ki a betegséget kiváltó okot.
Mert minden betegséget egy súlyos érzelmi megrázkódtatással kezdődik! Amiből akkor és ott csak azt érzékeljük, hogy piszkosul fáj, ami történik velünk, váratlanul, sokkszerűen ér. Arra viszont nem gondolunk, hogy ezekből az érzelmi becsapódásokból fognak kialakulni a későbbiekben a kezelendő gondjaink és itt nincs különbség felnőtt-gyerek-állat -növény között.
 
Nagyon jól kiegészíthető  ezzel a módszerrel a: GNM,  Bach virágterápia,homeopátia, EFT
 
ÉLET VIRÁGA:

eletvirag_4.jpg

Ezt a szimbólumot akkor használjuk, ha valaki energetikailag nagyon alacsony szinten van. Szendvics elvet alkalmazunk, a póló elejére és a hátújára is rárajzoljuk, vagy a szoba  két falára. Nagyon hatásos!
 
HARMÓNIA_Középpont:

harmonizalas.jpg

Minden betegség esetén használható!
Fejfájás esetén: Húzzunk 5 zöld vonalat a homlokra
Gyulladás esetén:
A csukló belső részére attól függően, hogy melyik oldalt van a gyulladás. A jobb csukló a test jobb oldalát a jövőt, bal csukló a test bal oldalát a múltat jelképezi. Kivéve,  ha a gyulladás a test középső részén jelentkezik pl: a torok, hólyag, gyomor  és a páros szerveket, ott mindkét csuklóra felrajzolhatjuk.
 
GYÓGYÍTÁS PENTAGRAMJA

gyogyitas_angyala_pecset.jpg

Bármikor bárhová rárajzolható amennyiben valami nagyon fáj. Készíthető belőle nyakék, amulett is.
 
DÜH _HARAG OLDÁSA                  duh_feloldasa.jpg
 
A düh, harag a bánat, trauma mindig a hasi agyba szedhető be, és ott is kell oldani. Régen azt mondták a férfiakhoz a hasukon keresztül lehet eljutni, hát nem csak a férfiakhoz a hölgyekhez is!
A boldogság hormon 95 % a hasban és csak 5 % a fejben termelődik. Amennyiben félelem, bánat, idegesség vesz erőt az emberen, azt a hasfalában érzi először. Sajnos ezért van mostanában annyi bőr problémás beteg, mert a bőr kapcsolatban áll a belső szervekkel, máj, vastagbél.....A vastagbél és az epe az a pont, ahol oldani kell a blokkokat, ezt a köldök 2 oldalán két újjnyira találjuk.
 
GERINC FÁJDALOM:                     gericproblema.jpg
  
a gerinc  sérült  részére kell rajzolni
 
NEGATÍVRÓL POZITÍVRA VALÓ AKTIVÁLÁS

negatirol_pozitivra.jpg

Kimerültség, fáradság esetén 5 cm 5-8 cm re a garat alatt a csecsemőmirigyre, hatásos még a türkisz kristály, és a két kézzel való dobolás is.
de használható bármilyen negatív program pozitívra változtatására,
vérszegénység, energiazavar esetén - vérpontra
alvászavar esetén -a bal fül mögé hátul a fülkagylótól  1.5 cm -re.
Fejen lévő sejtmegújító pont: jobb fülcimpától 1.5cm hátul
pajzsmirigy alulműködés esetén a szodalit lánccal.
túlműködés esetén lefelé nyitott  Y-t kell kékkel rajzolni  a pajzsmirigy mint két oldalára.
váltakozó működés esetén két egymásba fordított zöld Y.
 
elektromos_en.jpg
 
GYOMOR TÚLSAVASODÁS ESETÉN
Y +

harmonizalas.jpg

Zöld Y rajzolunk a fejben lévő idegpályák elválása esetén a jobb kézfejre
Az Y csúcsai a könyök felé mutassanak,
Gerincbénulás esetén az ujjak felé nyitott Y a bal kézfejre
 
KONCENTRÁCIÓHIÁNY

koncentracio_hiany.jpg

Akkor alkalmazzuk, ha a teljesítmény csökken, szétszórttá, figyelmetlenné válik valaki.
 
KOZMIKUS KARMAOLDÁS 
 
feny_erosebb_a_sotetsegnel.jpg
 
ZÖLD RAJZOLHATÓ HASFALRA, LÁBSZÁRRA

karmikus_sok_oldas.jpg

 
 broblema_megszunt.jpg
 
HIÁNY FELOLDÁSA 
boseg.jpg
Attól függ, hogy a hiány miben nyilvánul meg, érzelmi, -szív,
hát bal oldal, anya konfliktus, vagy anyagi  akkor hát lapocka jobb oldal apa konfliktus
 
ÖNPUSZTÍTÓ PROGRAMOK 
 
fajdalom_feloldasa.jpg
 
Hasfal, lábszár külső része, függ az érzelmi töltéstől.
 
Bármilyen elakadás -elengedési nehézség esetén 
elakadas_5.jpg
Fejfájás: hátul nyakra,
érzelmi továbblépés elengedés -megbocsátás hiánya: epe területére
karmikus probléma esetén: a külső lábszárra
saját test nem elfogadása esetén: a bal comb külső oldalára,
életenergia zavar esetén: a mellkas jobb oldalára
 
VÉRALVADÁSI ZAVAROK és ÉLETMENTŐ PONTOK
 
isteni_nyugal.jpg
 
Véralvadási zavarpok esetén apontot egy Zöld körbe kell elhelyezni  és a csecsemőmirigy alatt 1.5 cm re lévő vér pontra jobb oldalt és a bal oldalt lévő gomba pontra rajzolni.
 
 
Életmentésnél közvetlenül az orr alatt, az elsődleges életmentő pont, ájulás, rosszullét esetén.
 
 
ERÖSÍTŐ SZÍMBÓLUMOK

ot_agu_csillag_korben.png

MEGFONTOLTAN HASZNÁLNI!!
A csillag használatánál ismerni kell a területet ahová rajzoljuk, és annak mentális jelentését, tudnunk kell, hogy mit szeretnénk elérni, mi a cél, és hogy ezt milyen színnel vigyük fel a testfelületére.
Erősíthetik vele sportolók  fizikálisan a testüket pl:
kart, könyök, térd, láb, váll, mindent ami gyenge
de  mentálisan is használható : alacsony önbecsülés esetén rövid ideig piros csillag kör nélkül, 1-2 hét után zöld körbe a piros csillag, végül már csak zöld csillag kör nélkül.
Olyan ember viszont, aki alapjáraton ideges, feszült, agresszív zöld kör nélkül ne rajzoljon magára piros csillagot, mert felerősíti a már így is meglévő negatív tulajdonságait.
Védelmi, energetizáló  célokra  javasolt használni  
2 kört kell rajzolni. A külső kör fekete- arany-vagy sárga, a belső kör fehér, a közepébe rajzolt csillag pedig  piros.
Általában sportolók, üzletemberek ruházatába hímezik, vagy zsebbe hordják egy kis papíron.
 
     Forrás: www.szelidgyogymodok.hupont.hu/6/gyogyitas-szimbolumokkal‎
      http://szelidgyogymodok.hupont.hu/8/szimbolumok-hasznalata-a-mindennapokban

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.