Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napkitörések energiáinak integrálása

2012.07.16

 

energia-spiral.jpg

 

Napkitörések energiáinak integrálása
 
A napkitörések hatása
 
A napokban kaptam meg a napenergiák integrálását segítő „felemelkedés holonja” meditációt, s rá két napra jött a hír, hogy rendkívül erős napkitörésre számíthatunk, ami megzavarja nyugalmunkat, alvásunkat, a gyermekek nyugtalanná válnak, mi pedig rendre kibillenve egyensúlyunkból rosszul érezzük magunkat.
 
Nos, a hét vége valóban embert próbáló volt. A környezetemben mindenkinek zaklatottak voltak az éjszakái és nappalai, volt, aki éjjel aludni sem tudott. A betegek fájdalmai, a rendellenességek tünetei felerősödtek, a gyermekek valóban hevesen reagáltak, nehezen fékezhetőek voltak. Mindenkinél azt észleltem, hogy nagyon hamar kibillent az egyensúlyából, néhányan végleteket éltek meg, néhányan kis időre váltak kedvetlenné, fáradttá, energiátlanná.
 
Az elektronikus dolgok is megzavarodtak, volt, akinek a telefonja vált kezelhetetlenné, volt, akinek a számítógépe kezdett önálló életet.
 
Ám azt is tapasztaltam, hogy óriási gyógyító energiák áradtak le, s úgy tudtam a környezetemre hatni, másokat energiával feltölteni, mint még soha. Elég volt csak rágondolni, s áradt a harmonizáló energia épp oda és olyan formában, ahogyan arra szükség volt. Volt, akinél a szó, volt, akinél az energia áramoltatás, volt, akinél a gyógyító dobolás hatott. Mindenki nagyon gyorsan visszatért az egyensúlyába, megnyugodott, vagy energiával feltöltődött, mindenki épp azt kapva, amire szüksége volt.
 
Mivel a felemelkedés holonja meditáció már a birtokomban volt, így én minden reggel, sőt este is elvégeztem, s valóban hatalmas energiák áradtak belém, alaposan felforrósítva, vagy megbizseregtetve a testemet is. Ez a meditáció arra is kiválóan alkalmas, hogy visszatérítsen minket a középpontunkba, a nyugalmi állapotunkba. Azt tapasztaltam, hogy elég volt pár pillanatra elcsendesednem, s a diszkoszom már is forgásba lendült, az energiák pedig áradtak a gerincem mentén a testembe, s energia tereimet feltöltötték, kiegyensúlyozták.
 
Ezért röviden leírom itt is, s javaslom, hogy bárki, aki kellemetlen, bizonytalan érzést érez, vagy feszültté, idegessé válik, kérjen azonnal harmonizálást, engedje ki a kezén és lábán keresztül a  fölösleges energiákat, majd végezze el az alábbi meditációt.
 
Felemelkedés holonja meditáció röviden:
 
A rajzon egy diszkoszban ülsz. A szaggatott vonal a fejed fölé kinyújtott kezeidet szemlélteti. Kezeid találkozásánál található az energia beáradásának pontja. Ez a pont egybeesik a diszkosz tetejével.
  
 
Ha keresztbe tett lábbal  a földön ülsz, a feneked van a diszkosz alsó pontjánál. Ha  széken ülsz, vagy állsz, akkor a diszkosz alja a talpadnál van. A diszkosz mérete, színe tőled függ. Csak érezd a diszkoszt a számodra természetes módon, majd kezdd el forgatni a gerinced vonala mentén a számodra kellemes irányba.
 
Vidd a figyelmed a fejed felett, a diszkosz tetejére. Küldj hála, megbecsülés érzését oda, s ez megnyitja a mennyei energiák áramlását. Háládra válaszként fentről lefelé történő energiaáramlást fogsz megtapasztalni. A válasz megérkezése pár percet is igénybe vehet. Amikor ez megtörténik, vidd a figyelmed a gerinc tövére (vagy a talpadra) , s a mennyei energia a gerinced mentén leáramlik a gyökércsakáig (vagy a talpadig), ahol beföldelődik.
 
Ettől kezdve már csak annyit teszel, hogy bent tartózkodsz a forgó diszkoszban, a figyelmedet pedig a fejed feletti ponton és a gerinced tövénél levő gyökér csakrádon (vagy a talpadon) tartod. Hagyd érzékelni és megérezni a mennyei energia áramlását a gerinc mentén a gyökérbe (vagy a talpadhoz), majd onnan az energia tereidbe. Az energia különféle formákban áramlik, miközben megerősíti, életerővel újra feltölti és emeli a rezgésszámodat.
 
Ha elkalandozik a figyelmed, csak tereld vissza a forgó diszkoszra, valamint a fejed feletti pont és a gyökér csakra (vagy a talpad) közötti kapcsolódásra. Ha túl sokáig terelődik el a figyelmed, az energiaáramlás megáll. Ekkor újraindítod a diszkosz forgását, újra küldöd a megbecsülés érzését a felső pontba. Amikor újra beindul az áramlás, tartsd figyelmed, a gyökércsakrán (vagy a talpadon) és a forgó diszkoszon.
 
Naponta öt-tíz perc elegendő, hogy feltöltsük magunkat. 15 percnél több nem ajánlott, mert erős tisztítás léphet fel, ami kellemetlen hatásokat okozhat.   

b.jpg

 

Márti

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kapcsolat

(Teréz, 2012.08.16 09:43)

Kedves Márti!
Hogyan lehetne Veled a kapcsolatot felvenni? Nem találtam a lapon hivatkozást.
Köszönöm
T

Re: kapcsolat

(Teréz, 2012.08.16 13:02)

Kedves Teréz !

A harmatienator@gmail.com címre írt leveledet megkapom.
Az írásaim végén rendre engedélyezem a hozzászólást, így szerintem ott is írhatsz nekem.

Szép napot.

Márti