Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teremtsük meg a szeretetben élő Kárpát Hazát!

2012.10.17

 

 

somogyi_zsofi3.jpg

 

Teremtsük meg a szeretetben élő Kárpát Hazát!
 
 
Bármit olvasok, bármire figyelek, örökké az tér hozzám vissza, hogy egymással összekapcsolódva, együtt, egységben, most már cselekednünk kell. Az idő elérkezett, nem várhatunk tovább, tennünk kell a dolgunkat, el kell végezni a saját feladatunkat.
 
 
Itt az idő, hogy megteremtsünk egy élhető új világot!
 
 
A Föld Anya jóváhagyása mellett kell megteremtenünk a Kárpát Hazában azt a másik valóságot, azt az élhető új világot, amely a Szeretet Törvényén alapul. A szabad világunk megteremtéséhez a ma már akadálytalanul hazánkra áradó Szent Korona energiája biztosítja a Törvényes Rendet, őseink, pálos atyáink energiái adják a szükséges erőt.
 
Az élhető Kárpát Haza megteremtéséhez mestereink, segítőink, csillagtestvéreink támogatására, útmutatására számíthatunk, tőlük minden segítséget megkapunk, de a dolgunkat nekünk kell elvégezni, senki ezt át nem vállalhatja tőlünk.
 
 
A szeretetben élő Kárpát Hazát nekünk kell megteremteni.
 
 
A jelenlegitől eltérő másik valóságot, az élhető, szabad, szeretetet, elfogadást, megértést, egymás támogatását biztosító Kárpát Hazát úgy tudjuk megteremteni, hogy a szívünket megnyitva a szeretetünkkel összekapcsolódunk, s közösen létrehozzuk azt az emelkedett állapotot, amelyben közös álmunk, vágyunk valósággá válik. Az új, élhető valóság azzal teremthető meg, hogy a szeretet energiájában tartózkodunk, a szeretetben összekapcsolódunk. A szeretet energiája az, amelyben a vágyaink, álmaink valóssággá gyúrhatók, amelyben az új, szabad élet létrehozható.
 
A szívünkből áradó szeretetünkkel vagyunk képesek megteremteni a szeretetre épülő új valóságunkat, az új Kárpát Hazánkat.
 
 
A Szeretet energia az, amelyben egységgé kovácsolódunk, ahol megérezzük, hogy egyek vagyunk, ahol a másik másságában megtaláljuk a szeretet azonosságát. Amikor a szívünkből szeretet árad, akkor pontosan érezzük, hogy elfogadás, megértés, áldás árad belőlünk.  
 
Amikor a szeretet energiájában tartózkodunk, akkor a szívünkkel mérünk, általa azonosítjuk be a hozzánk hasonlókat, s a szívünkre hallgatva, azt megnyitva kapcsolódunk össze. Ekkor mindenki, aki a szívében él, a Rezonancia Törvényének megfelelően megtalálja, eléri a hozzá hasonlókat, a tiszta szívűeket. Amikor a szívünkkel összekapcsolódunk, akkor nincsen nem, kor, származás, faj, nép, nemzetbeli különbség, csak azonosság, egység van, olyankor mindnyájan eggyé válunk, a szívünkben megteremtjük az egységet. A szívünkkel összekapcsolódva fölé emelkedünk az elme játszmáinak, az egó elvárásainak, olyankor a lelkünk, a szellemünk, a szeretetünk egybeolvaszt minket.
 
Ebben az energiában az isteni énünk teremt új, szabad, boldog, örömteli valóságot, egy másik világot. Ebben az energiában bárki, bármit álmodhat, az csak szép, jó, teljes lehet, hisz álmát, vágyát, óhaját a szeretet energiája táplálj, új valósága abból születik.
 
 
Az egymást eggyé olvasztó szeretet energia az a teremtő energia, az az emelkedett állapot, az a tudatosság emelkedés, amelyben megteremtjük az új valóságunkat.
 
 
Eljött tehát a cselekvés ideje, a szeretetünkben való összekapcsolódás ideje. Nem várhatunk tovább, egybe kell kapcsolódnunk végre.
 
Ezért az elkövetkező pár hónap legfontosabb feladata az, hogy minél gyakrabban, s minél hosszabb időn keresztül kapcsolódjunk egymáshoz a szeretetünkkel összekötve, s tartsuk fenn minél tovább, minél fényesebben a szeretet áradását. Minél nagyobb intenzitással, minél hosszabb időn keresztül árasztjuk ki magunkból a szeretetet, annál valóságosabban hozzuk létre az új világunkat.
 
A szabad világunk megteremtéséhez csupán annyit kell tennünk, hogy minden áldott nap szánjunk időt az új valóságunk létrehozására. Amikor kicsit el tudunk csendesedni, akkor gondolatban, érzésben kapcsolódjunk össze egymással, s tartsuk meg ezt a szívünkből kiáradó, s egymással összekapcsolódó magas rezgésszintű szeretet energiát minél tovább, minél nagyobb intenzitással.
 
Minél többen kapcsolódunk egymáshoz, minél gyakrabban imádkozunk, fohászkodunk, meditálunk a szeretetünkkel összekapcsolva, annál több fényt, szeretetet árasztunk magunkból, annál biztosabban válunk képessé megteremteni a mi valóságunkat, a mi életünket, a mi szabadságunkat. Amennyiben lehetséges, egymás kezét fogva kapcsolódjunk össze, de történhet ez gondolatban, érzésben is, az összekapcsolódás megtörténik a szándékunkon keresztül, bárhol is tartózkodunk.  
 
 
Ebben a szeretet fényben vagyunk képesek közösen álmodni, együtt megteremteni az igaz értékeket hordozó másik valóságot, Kárpát Hazánkban a szép új világot. Csupán annyit kell tennünk, hogy a szeretetünkkel, a vágyunkkal, a becsületes tiszta lelkünkkel egymást keressük, egymással egységet alkotunk.
 
Mielőtt egymással összekapcsolódunk, előtte önmagunkat kell meg tisztítanunk, a szívünket, a csakráinkat meg kell nyitnunk.  Ahhoz, hogy a szeretet energiát a szívünkből kiárasszuk, szélnek kell eresztenünk a félelmeinket, a kishitűségünket, a bizonytalanságainkat. Meg kell, hogy szabaduljunk a jelen világ illúziójától, a kiszolgáltatottság érzésétől, s szabaddá, függetlenné kell válnunk a mindent elnyomó, irányító, kontrolláló jelen világ rabságától.
Ám ezt nem nehéz elérni, hisz egyszerűen csak a szívünk szavára kell hallgatni, s így képessé válunk arra, hogy bízzunk magunkban, istenünkben, higgyük el végre, hogy képesek vagyunk elvégezni a feladatunkat, magunkat, s hazánkat a szeretet alapú új Földre vezetni.
 
 
 
A teremtő Atya és a Nagyboldog Asszony áldása kíséri munkánkat.
 
Kapcsolódjunk hát össze a szívünk szeretetével, s a Krisztusi világ fényébe emelve a Kárpát Hazát, teremtsük meg benne a szeretet világát!

feherben.jpg

 

Márti

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.